2777
2789

سلام دختر من وزن تولدش 2800 بود ریفلاکس شدیدم داشت انواع و اقسام اشتهاآور و مکمل تقویتی رو تا الان بهش دادم غذاهای پر کالری میدم. اما خیلی کم غذاست اصلا انگار گرسنه نمیشه. آزمایشم داده مشکلی نداره.به زوووور وزن میگیره الان نزدیک 5 سالشه 13 و 500 وزنشه.😭

کسی همچین شرایطی داشته کاری بکنه وزن بچش خوب شه؟ 

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️

حالا من دنبال رژیم لاغری هستم برای دخترم 😮‍💨

خانه بهداشت هی غر میزنه ک رژیم بهش بده،دکترش گفت نمیخواد ولی شکمش خیلی قلمبه شده🤦🏻‍♀️

اگر از نظر جسمی مشکلی نداره اذیتش نکن

من دنیا اومدم ۲۷۰۰ بودم الان دارم میترکم

خواهرم ۳۴۰۰ بود،الان تو ۱۷سالگی به زور شابد ۴۵ بشه

ولی هردومون سالمیم خداروشکر

چقدر کمه وزنش 

ببرش دکتر داروی اشتها آوره کودک بده ، خوب میشه 

آبجی منم دقیقا مثل بچه شما بود هیچی نمی خورد از وقتی داروی اشتها آور خورد همش گرسنه میشد غذا میخورد الان استخون بندی قوی داره و وزنش نرماله 

ب‍‌ه ن‍‌ام خ‍‌دای‍‌ی کہ ق‍‌ی‍‌م‍‌‌ت دی‍‌دارش م‍‌رگ اس‍‌‌ت-

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا بچه های منو توصیف کردی

هر دوشون کم وزنن...کوچیکه ۴ سالشه و۱۳ کیلو

بزرگه ۱۰ سالشه و ۲۶ کیلو

منم دکتربردم  و آزمایش دادن .خداروشکر سالمن...دکتر بهم گفت ژنتیکی لاغرن

منم خودم دقیقا بچگی همینطور کم وزن بودم.الان خوب شدم

امید دارم بچه هامم بزرگ بشن وزن بهتر بگیرن

حالا من دنبال رژیم لاغری هستم برای دخترم 😮‍💨 خانه بهداشت هی غر میزنه ک رژیم بهش بده،دکترش گفت نمی ...

خداروشکر چکاپ داده فقط د3 بدنش پایین بود که قطره 1000 میخوره. فعالیتش فوق العاده زیاده. وقتی میبینم چقد از نمودار رشد پایین‌تره خیلی غصه میخورم. من خودمم 2500 بودم الان اضافه وزن دارم. ولی دخترم الان خیلی ظریف و لاغره 

چقدر کمه وزنش  ببرش دکتر داروی اشتها آوره کودک بده ، خوب میشه  آبجی منم دقیقا مثل بچه شم ...

میگم که عزیزم از یک سالگی تا الان همش و مدام داره اشتهاآور و زینک و مولتی ویتامین میخوره. هرکدوم نهایت 3،4 روز اول رو اشتهاش تاثیر داره

پسر منم خیلی ریز و لاغره. نمیدونم چکارش کنم. ۱۰ سالشه هرکی میبینه فکر میکنه کلاس اوله.  خیلی ع ...

من دخترمو از وقتی بدنیا اومد تحت نظر ی متخصص کودکان خوب بردم همون دکتر آخر تو 2 سالگیش بهم گفت این بچه سالمه دنبال چاق کردنش نباش. به وقتش چاقم میشه. ولی من واقعا نمیتونم انقد لاغر بودنشو تحمل کنم. 

میگم که عزیزم از یک سالگی تا الان همش و مدام داره اشتهاآور و زینک و مولتی ویتامین میخوره. هرکدوم نها ...

بچس بزرگ میشه میخوره نگران چیزای الکی نباشید ببین چی دوست داره براش بخر 

دقیقا بچه های منو توصیف کردی هر دوشون کم وزنن...کوچیکه ۴ سالشه و۱۳ کیلو بزرگه ۱۰ سالشه و ۲۶ کیلو ...

دقیقا من خودمم بچگی لاغر بودم. اما همش نگرانم این لاغریش خطرناک نباشه. انقد ظریفه میترسم بفرستمش مدرسه. 

البته خداروشکر ایمنیه بدنش خوبه اما لاغریش اذیتم میکنه. دکترش به منم گفت دنبال چاق کردنش نباش

مولتی ویتامین پدیا بست خوبه من به پسرم میدم اشتهاش رو زیاد میکنه

دادم بهش فقط چندروز تاثیر دارن باز مثل قبلش میشه

من دخترمو از وقتی بدنیا اومد تحت نظر ی متخصص کودکان خوب بردم همون دکتر آخر تو 2 سالگیش بهم گفت این ب ...

درکت میکنم. 

ببین عزیزم من بیشتر نگران عصبی و پرخاشگریشم فکر میکنم از اینه که رشدش خوب نیست. اگه بدونم از لحاظ روح و روان مشکل نداره با چاقی و ریزی کنار میام آخرش قد میکشه و وزن میگیره. 

خداروشکر دخترت از هر لحاظ سالمه نگران نباش .

اگه خیلی هم نگرانی ببر پیش دکتر تغذیه خیلی میتونه کمکت کنه

بچس بزرگ میشه میخوره نگران چیزای الکی نباشید ببین چی دوست داره براش بخر 

باورت نمیشه ی غذایی که الان عاشقشه میخوره چندروز دیگه همونو بگم بخور دیگه نمیخوره. انقد واسه غذا خوردنش حرص میخورم آخر سکته میکنم. همش قلب درد دارم

باورت نمیشه ی غذایی که الان عاشقشه میخوره چندروز دیگه همونو بگم بخور دیگه نمیخوره. انقد واسه غذا خور ...

عی بابا 😂 کپی آبجی منه که .... 

زیاد لوسش نکن مگه نه پدرتو در میاره یکمم سخت گیری کن

غذای تکراری هم نده سعی کن تزئین هم کنی و شکل باب اسفنجی و غیره در بیاری غذا ها رو 

بچه بیشتر تنوع دوست داره