2777
2789

خیلی عزیزه برام🌱

واقعا میشه گفت جز بهترین مادربزرگای دنیاست🌻

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دعا کن هر چی صلاحشه بمونه دور از جون علیل و ذلیل شه خوبه؟

طفلک قدرت حرکتیشو چند وقته از دست داده

تقرببا یک ماهه زمینگیر شده

دلم نمیاد نباشه

تا هفت سالگیم تو خونشون بزرگ شدم تا الان بهم اخم نکرده

خیلی قدرشو بدون قدر تک تک ثانیه‌هایی که کنارت حسش میکنی و بدون  هیچ لبخندی مثل لبخند مهربونشون ...

واقعا مهربونه

ماشالله نوه هاش زیادن یعنی حتی اگه دیوار خونه رو خراب میکردنم بازم بهشون چیزی نمیگفت

خب اون طوری عذاب میکشه  اگر دوسش داری دعا کن راحت بشه

نه توروخدا اینجوری نگو

مگه من اوردمش تو این دنیا که الان دعا کنم بره

من سلامتیشو از خدا میخوام واقعا

مادربزرگ‌ من امروز اولین پنجشنبش بود..کاش یکم دوسم داشتو بهم محبت میکرد:) انشالله خدا مادربزرگتو شف ...

خیلی ممنونم با دعای خیرت انشالله

خدا رحمتشون کنه

استاتر جان همدردیم منم پدربزرگم تو ای سی یو بستری شده امشب از ته قلبم برای مادربزرگ عزیزت دعا میکنم به سلامت برگرده خونه 🙏پدر بزرگم از 3تا پله افتاده هوشیاریش خیلی پایینه اگر اجازه بدی دوستان لطف کنند برای بالا رفتن هوشیاریش و برگشتش به خونه دعا کنن خدا حفظ کنه انشاالله همه ی پدر و مادربزرگ‌ها رو امید من عزیز من که الان غریبانه تو ای سی یو بستریه😭😭😭😭😭😭