بچه ها من تازه رانندگی میکنم و خیلی گند میزنم. امروز داشتم مستقیم میرفتم سر خیابون یه خانومی با 206 بود که پارک کرده بود و در ماشینو باز کرده بود من وقتي داشتم رد میشدم آینه بغل شاگرد خورد به در ماشین اون و پرت شد اونور. رفتم جلو نگه داشتم. پسرمم تو ماشین بود. اومدم گفتم چیزی شده. شروع کرد به جیغ و داد که من ترسیددددم تو منو ترسوووندی. من هی گفتم به ماشین شما که چیزی نشده. اونم همش میگفت تو منو ترسووووندی. من گفتم من ازت معذرت میخوام. و اون همینجوری جیغ و داد میکرد. بچش هم تو صندلی عقب بود زیر یکسال. بچه اصلا گریه اینا نمیکرد ولی این همش میگفت ترسیییدم بچم ترسید. منم بهش گفتم برو بابا. سوار ماشین شدنی گفت خودت بچه داری خدا عوضشو بهت بده سرت بیاد این بلا. منم. سوار شدم و اینه بغلمون هم کامل داغون شد. خیلی که دور شدم یادم افتاد اون مقصر بود. چون سر خیابون در ماشینو باز گذاشته بود. و باید پول اینه بغل منو میداد. و فکر کنم جیغ و داد و کولی بازیاش از زرنگیش بود. الانم افسردگی دارم که چرا اطش معذرت خواستم. باید مثل خودش پاچه پاره بازی درمیاوردم.
من اوایل رانندگی ماشینو از بغل سابیدم به گلگیر طرف چون خلاف هم میرفتم هول کردم اومدم پایین پسره کولی ...
منم خیلی خنگولم. سه و چهار سالمه عین بچه ها ساده ام. خیلی حالم بد میشه. بعضی وقتا میگم همه این روزا رو گذروندن تا راننده ماهر شدن. ارزومه منم خوب برونم. خواهرم با ماشین خودش میره سفر میره شهرای دیگه. خالم گواهینامه بیسوادی داره دنا پلاس میرونه اونوقت من اینجوری