2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم سونوم چی بود ۱۴ هفته و ۵ روز گفت پسره

من چهارده هفتگی رفتم اصلا مشخص نبود 😅وروجک به پشت خوابیده بود تکونم نمیخورد 😬باید دوهفته دیگه صبر کنم 😅

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
من چهارده هفتگی رفتم اصلا مشخص نبود 😅وروجک به پشت خوابیده بود تکونم نمیخورد 😬باید دوهفته دیگه صبر ...

آی عزیزم من صبح حلیم خورده بودم با شکر اونجا هی میچرخید همش ،دکتر میگفت پاهاش و ببین ضربدری میکنه دوستاش وای خدااا اصلا شیطون بود🫂خدا بچه گلت و نگه داره 🌹صحیح و سالم بزرگش کنی چه حس قشنگی داره بری میبینی

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️
عزیزم واس منم میگی؟

فک کنم پسر به احتمال ۸۰ درصد

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
آی عزیزم من صبح حلیم خورده بودم با شکر اونجا هی میچرخید همش ،دکتر میگفت پاهاش و ببین ضربدری میکنه دو ...

اره خیلی حس خوبیه 

مامان بزرگم معتقده وقتی بچه پاهاشو بسته یعتی دختره از حیاشه

ولی وقتی رو به پشت باشه پسره چون مغروره 😅

دیگه چقدر صحیح یا غلط باشه نمیدونم 

اره خیلی حس خوبیه  مامان بزرگم معتقده وقتی بچه پاهاشو بسته یعتی دختره از حیاشه ولی وقتی رو به ...

بعد عید دوباره سونو بفرسته اونجا دقیق میگه دکتر که گفت پسره حالا باز بریم😁🥹

از خدا میخوام فرزندم به باباش بره 😍اخلاقش ،رفتارش،احترامش،دوست داشتنش🫂❤️
بعد عید دوباره سونو بفرسته اونجا دقیق میگه دکتر که گفت پسره حالا باز بریم😁🥹

بگردمممممم😍😍😍😍😍واسه من عید تاریخ سونو داد 

یعنی مطمعن نیستی؟ امکان داره دختر باشه؟

حدس من پسره دیگه نمیدونم 

آنومالی کی میری گلم

اگر رفتی بهم بگو چی شد

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
اخه واس اون خانوم گفتی قطعی پسره بخاطر این پرسیدم

آخه اون آنومالی هم گفته پسر