2777
2789
عنوان

پولمو خوردن یعنی؟؟

744 بازدید | 40 پست

رفتم از دیوار یه وسیله بخرم، خودم پیشنهاد بیعانه دادم به طرف واسه اینکه اون وسیله رو برام‌ نگه داره تا هر وقت وقت کنم برم بخرمش

امروز بهش زنگ زدم که آدرس بده فردا برم سراغش، ولی هر چی زنگ میزنم میگه تماس با مشترک مورد نظر مقدور نمیباشد.

تو دیوار هم پیام دادم ولی هنوز سین نکرده، اگهی رو هم پاک کرده، چیکار کنم؟؟؟ طرف کلاه.بردار بوده؟

لطفا برای آمرزش روح مادرم دعا کنید و یه حمد🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید

چقدر دادی؟

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

مبلغ بیعانه چقدر بود

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

نه بابا صبر کن، چند وقت پیش بیعانه دادی؟ 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بله پولتو خوردن  ، خرید از پیج اینستا و دیوار و پرداخت قبل تحویل اشتباهه ، فقط از سایتها باید خرید اینترنتی انجام بدین

تنهای متفاوت با مردم شهر سالها در انتظار هجرت از کشور و مردمی که غریبن برام ، بالاخره یه روزی میرم و روحم آزاد میشه از این همه خصم بزودی یکسال تا دوسال آینده و این روزها به یه خاطره تلخ دور کمرنگ تبدیل میشه و کم کم محو میشه و اون روز تولد جدید و زندگی جدیده برام