2777
2789

هیچوقت فکر نمیکردم روزی اسمم را عوض کنم ولی عوض کردمش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بگی چیکار کردی چون منم درگیرشم

عزیزم پارسال بود بخدا

یه دونه دمنوش داده بود که اصلا پیدا نمیشد خودش برام از ی جایی سفارش داد ی ماه طول داد برسه

رژیم غذایی داده بود

چهار پنج تا قرص هم داد

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

کلی روش امتحان کردم ولی فقط دکترم تونست خوبم کنه

چه دارویی داد؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
فک نمیکردم بچه 18هفته ام سقط بشه ولی شد بابا من نابود شدم بریدم دارم تمام میشم از غمش خدایا یه فکری ...

انشاءالله ک به حق امام حسین به زودی مادر میشی دوباره توکلت بخداااااااباشه.

خدایا شکرت🙏
عزیزم پارسال بود بخدا یه دونه دمنوش داده بود که اصلا پیدا نمیشد خودش برام از ی جایی سفارش داد ی ماه ...

دکتر چی رفتی؟

فک نمیکردم بچه 18هفته ام سقط بشه ولی شد بابا من نابود شدم بریدم دارم تمام میشم از غمش خدایا یه فکری ...

عزیزم 😢😢 خدا کمکت کنه 

اگر برات سخت شده همه چی برو دکتر روانپزشک یه مدت دارو بخوری بهتر میشی ایشالا بعدشم خدا برات جبران می‌کنه نی نی گل می‌ذاره بغلت 

دکتر چی داد؟من چندین ساله دارم

عزیزم پارسال بود بخدا

یه دونه دمنوش داده بود که اصلا پیدا نمیشد خودش برام از ی جایی سفارش داد ی ماه طول داد برسه

رژیم غذایی داده بود

چهار پنج تا قرص هم داد

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

فک میکردم فرهنگیان قبول میشم ولی نشد  و فک میکردم تا ۲۵سالگی نامزد نمیکنم ولی الان نامزد کذدم

انشالله خوشبخت شی قشنگم ❤️منم فرهنگیان دوست داشتم نشد شاید بازم کنکور بدم

💚👩🏻‍🎓