2777
2789

هیچ جنسی رو نمیتونیم بخریم 

چند تا خوراکی و ماست و شیر شد دویست تومن 😔😔

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

🤣🤭

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چکاریه پنجشنبه شب ذهن ها همه منحرفه🤣🤣🤣🤣🤣.لطفا شئونات اسلامی رعایت کنید خواهرا.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

متاسفانه همه چی هم به شوخی میگیریم 

جرعت حرف زدن هم نداریم الان تاپیک میترکه 

نی نی یار هم بهت پیام میده 

خانم بحث سیاسی ممنوعه

با همه جور آدمی بگرد ولی شبیه نشون نشو 
چکاریه پنجشنبه شب ذهن ها همه منحرفه🤣🤣🤣🤣🤣.لطفا شئونات اسلامی رعایت کنید خواهرا.

😕😕 واقعا که 

من چی میگم ، شما به چی فک میکنید

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

یه روز خواستم به سبک امام علی غذا بخوریم تا حال فقیر و فقرا رو درک کنیم یه شیر و یه پاکت خرما ۳۰۰ دراومد

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
وضعیت همه همینه گلم  من باردارم هرروز باید شیر و میوه و...بخورم دلم برا شوهرم میسوزه از بس هزی ...

عزیزم انشالله نی نی رو سالم بغل بگیری 😍

عزیزم انشالله نی نی رو سالم بغل بگیری 😍

والا بخاطر رشد بچه باید خیلی تغذیه رعایت بشه  😅دیگه روم نمیشه به شوهرم بگم این اون بخر از بس گرونیه 

گوشت خو‌ کیلویی 700 هزار فک کنم خیلیا نمیتونن بخرن .