2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش لباس بخر بگو اینارو دیدم تو ویترین مغازه تو رو تصور کردم تو ذهنم چقدر این پیراهن بهت میاد برات هدیه گرفتم بعد کم کم با این روش ها تیپش رو تغییر بده یه بار دو نفری برید خرید و..

منم گاهی همین مشکلو دارم با همسرم

بار قبل بهش گفته بودم کت رو با چه لباسی بپوشیم اونجوری خیلی خیلی خوشتیپ میشه اصلا اصلا به حرفم گوش نداد و خیلی موارد مشابه مثلا اون کته رو که گفتم نوک مدادی تیره بود زیرش یه پیراهن سبز خیاری دکمه دار پوشیده بود با شلوار همرنگش در صورتی که من ازش خواسته بودم اون کت رو با یه شلوار پارچه ای مشکی بپوشه و زیرش هم یه پیراهن نوک مدادی رنگ روشن بدون دکمه انتخاب کرده بودم واسش اونا رو نپوشید با اینکه چندین بار بهش گفته بودم اینارو بپوشی خیلی بهت میاد و خوشتیپت می‌کنه 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
منم گاهی همین مشکلو دارم با همسرم بار قبل بهش گفته بودم کت رو با چه لباسی بپوشیم اونجوری خیلی خیلی ...

میگم راجع ب هواپونوپونو اطلاع دارید؟ به منم یاد بدید؟ 

میگم راجع ب هواپونوپونو اطلاع دارید؟ به منم یاد بدید؟ 

قبلا شنیدی دربارش؟از کجا شنیدی؟

من کتابش الان رو به رومه تازه خریدمش تا صفحه حدودا پنجاه خوندم ازش

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛