2777
2789
عنوان

واقعا چرا ازدواج کردین ؟

784 بازدید | 73 پست

من 19 سالمه

من دوس دارم چیز های جدید یاد بگیرم تو زندگیم دوس دارم کتاب بخونم و اونقد فلسفی خوندم خل شدم واسه هر کاری یه چرا اما اگه میارم 

مامانم قبلا راجب ازدواج باهام صحبت کرده بود و من فقط میگفتم یه سوال دارم اگه جواب قانع کننده ای بدی ازدواج میکنم واون این بود که 

اصلا چرا باید ازدواج کنم که چی بشه مثلا اون میگف مثلا به کمال برسی نمیدونم هرکس نیاز به یه جنس مخالف داره 

ولی من اصلا دوس ندارم یه شریک زندگی داشته باشم که هر روز ببینمش یکی رو خیلی دوس داشتم ولی با خودم گفتم که چی آخه آخرش میخواد چی بشه واسه همدیگه پیر بشیم هنوزم دوسش دارم ولی فکر نمیکنم از لحاظ روحی بتونم با یکی تو یه خونه زندگی کنم 

دوس ندارم با کسی باشم اصلا نه دختر نه پسر

تنهایی بهتره نه انتظار از کسی داری نه کسی ازت انتظار داره

من عاشق تنهاییم و این تنهاییام خیلی بهم کمک کرده 

نظرتون چیه

خریت کردم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همدم داشته باشم 

مامان شدن یعنی دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که وقتی دستتو میزاری روی دلت حسش می‌کنی  پرنسس مامانی منتظرتم بیا و خونمون رو شیرین کن 🤰♥️فندق مامان بابا🌿😻خدایا به خاطر این نعمت قشنگی که بهمون دادی شکرت خودت مراقب تو دلیم باش 🤲🏻👧🏼 خوشحالم از اینکه دخترم طعم پدر داشتن رو میچشه کلمه بابا رو به زبون میاره و بهش تکیه می‌کنه   آخه من خودم هیچوقت پدر نداشتم و خیلی تو زندگیم ضربه خوردم پدرمو حلال نمیکنم لحظه لحظه پدر داشتن رو با دخترم حس میکنم میشه برای سلامتی و تندرستی پدر دخملم یه صلوات بفرستی ممنونم خواهر گلم 🌼❤️ خب خواهرای گلم امشب وارد ماه نهم بارداری شدم تو این نه ماه خیلی چیزا رو درک کردم و بزرگ شدم امیدوارم مادر خوبی برای دخترم باشم برامون دعا کنید   دخترم ماه من منتظرتم بعد ۳۰ روز چهره ماهتو🌜میبینم و بوی تنت رو استشمام میکنم اون لحظه از خدا دیگه هیچی نمی‌خوام خدایا شکرت بخاطر اینکه بهم یه رفیق دادی 🌱🌈♥️بلاخره دختر عزیزم به دنیا اومد آخ نگم از چهره ماهش انگار دنیا رو بهم دادن مثل ماه الان کنارم خوابیده خدایا شکرت 🧚

به زور شوهرم دادن بخاطر کلمه ی عقد دختر عمو پسر عمو رو تو اسمونا بستن! خریت نکن مجرد بمون و آدم موفقی شو ، از مرد جماعت هیچی در نمیاد

https://www.karzar.net/visa امضا کنید تا افغانی ها برن

😑🫤🫤🫤🫤

تو ازدواج آنچنان آرامشی هست که تو هیچ مجرد بودن و تنهابودنی نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401