2821
2789
عنوان

دیگه نمیکشم یه لحظه

122 بازدید | 14 پست

احساس میکنم دیگه نباید زنده باشم هر ثانیه به فکر خودکشی هستم دیگه خسته ام حالم از خودم بهم میخوره احساس میکنم هیچکس من دوست نداره یه حسی بهم میگه تموم کن این زندگی دیگه خستم شاید امروز شایدم فردا ولی یه روزی توی همین روزا خودم میکشم 🥲💔

حتی نفس کشیدن هم برام دردناک چرا نمیمیرم دیگه قادر به ادامه دادن ندارم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برو روانپزشک عزیزم شما افسردگی شدید داری افکارت کلا اشتباهه اگه خودتو بکشی هم این دنیاتو خراب کردی هم اونورو

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀

چرا عزیزم ؟؟!

چه مشکلی داری که اینو میگی ؟؟!

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
☹️☹️ صحبت کردن ارومت نمیکنه؟

آخه با کی؟

دلم میخواد یکی بیاد بشینه پیشم تا صبح باهاش حرف بزنم درد و دل کنم سرم بزارم رو شونش گریه کنم بدون اینکه فردا بزنه تو سرم 

برو روانپزشک عزیزم شما افسردگی شدید داری افکارت کلا اشتباهه اگه خودتو بکشی هم این دنیاتو خراب کردی ه ...

شوهرم اعتقادی به روانشناسی و تراپی از این چیزا نداره دیگه مغزم رد داده خستم 

آخه با کی؟ دلم میخواد یکی بیاد بشینه پیشم تا صبح باهاش حرف بزنم درد و دل کنم سرم بزارم رو شونش گریه ...

میتونی همینجا بگی

هم آروم میشی 

شایدم راه حلی پیدا شد

فرنازشونمم از بوشهر 
نمیتونم دونه به دونه مشکلاتم بگم ولی انقدر چیزا کوچیک کوچیک جمع شده دیگه کشش ادامه دادن ندارم 

ای جانم 

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
شوهرم اعتقادی به روانشناسی و تراپی از این چیزا نداره دیگه مغزم رد داده خستم 

مشاوره آنلاین بردار که متوجه نشه یا زنگ بزن مرکز مشاوره رایگان هست

سوال در مورد روتین و لوازم ارایشی و بهداشتی داشتید ریپ بزنین💄🎀