2777
2789

تموم بینیم منافذ داره و زبره 

کرم پودر که میزنم گرنج و نقطه نقطه میشه 

مدام هم دلم میخواد دست بزنم به بینیم پوستمو بکشم ور برم باهاش 

چیکار کنم خوب شه؟

قبلا خوب بود یکی از دوستام که بینیش اینطوری بود دست زد به پوستم از اون موقع به بعد اینطوری شدم😭

داره دیوونم میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواستم برم میگن باید کنارش هرماه کلی کرم و محصول مراقبتی بخری یک ماه نری بدتر برمیگرده

ببین بری فیشال یکم پوستت جون میگیره بعد بهت محصولاتی که مناسب پوستته معرفی میکنن تو همینطوریشم برای حل مشکلت باید هزینه کنی بعدشم برای اینکه مشکلت دیگه پیش نیاد باید بازم یه روتین مراقبت پوستی خاص داشته باشی تا اخر عمر باید برای پوست و مو هزینه کنی تا جوان و شاداب بمونه همینطوری که نیست ولی با این حال برای منافذ و سر سیاه بینیت نیاسینامید و چسب بینی لانبنا را پیشنهاد میپم شاید کمکت کنه برای ارایشتم پرایمر بزنی از زیر کرم پودرت رو پوستت اوکی میشه

July

به نظرم روتین پوستی داشته باش هم برا پوستت خوبه هم برا بینیت پاکسازی صورت هم برو 

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

اسکراب لایه بردار،بلک ماسک،ماسک گچی اینا خوبن کرم لایه بردارم خوبه دکتر پوست برو بهتراز فیشیاله چون فیشیال ی مدت ظاهرا خوب میکنه دکتر بری داروهارو یاد بگیری خودت لازم داشتنی میخری

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
سفیداب همون گردالی زبرس؟ خیس کنم بکشم رو پوستم؟

با گلاب خیس بخوره ی ساعت عالی میشه

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم