2777
2789
عنوان

خانمای شاغل بیاین لطفا

119 بازدید | 9 پست

چه جوری از شوهرتون پول میگیرین چه جوری پولتونو پس انداز میکنین شوهرم نه تنها بهم پول نمیده بلکا تمام درآمدمم باید خرج خونه کنم . خیلی خسته شدم دریغ از اینکه یه چیزی برام بخره . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حقوقم رو به شوهرم نمیدم دست خودمه خب طبیعتا چیزی لازم باشه و ببینم برای خونه میخرم دیگه ولی کلیات رو باهاش میرم فروشگاه که اون حساب کنه برای خودمم ازش پول نمیگیرم خب ما میریم سرکار که دستمون تو جیب خودمون باشه دیگه بعد برم پول تو‌جیبب بگیرم؟؟ولی خریدای بزرگ رو مثل لباس و‌این چیزا باهاش میرم بازار که خودش حساب کنه پس اندازم واقعا ندارم و دلیلش شرایط اقتصادیه دیگه

کلیات و جزییات با خودمه . لباس که پیشکشش بگو یه جوراب

اشتباهت اینه اول میری مایحتاج خونه رو میخری بعد خودت از این به بعد اول ماه خرید خودتو بکن ارایشگاع و دکتر خودتو برو برای خرید خونه وسط ماه بگو نیست یا هر روز غذای ساده درست کن بگو برو خرید کن پول نیست اینجوری درست میشه

اشتباهت اینه اول میری مایحتاج خونه رو میخری بعد خودت از این به بعد اول ماه خرید خودتو بکن ارایشگاع و ...

آره دقیقا از سر کار دارم میام خرید میکنم . باید رویه تمو هوص کنم ممنون از راهنماییت