2777
2789
عنوان

مامانا اولین رابطه بعداز زایمان طبیعی دردناکه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5368 بازدید | 67 پست
واسه منی که کل ۹ ماه بارداری و ۴ ماه بعد زایمان رابطه نداشتم فاجعه بود حتی دردناکتر از شب عروسیم ولی ...

معذرت میخوام اینو میپرسم. شوهرتون چطور راضی می کردین پس؟

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
وای من تصمیم دارم طلیعی زایمان کنم میترسم بمیرم از درد😔

نمیمیری ولی درد بازشدنش وحشتناکه که زمینو گاز میگیری ،وقت  بیرون اومدن بچه اصلا دردت زیاد نی،،درد بخیش صب روز زایمان از درد زایمان بدتره،،اگه میخوای زود زایمان کنی فقط معاینه تحریکی شو و دو ساعت پیاده روی 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیمیری ولی درد بازشدنش وحشتناکه که زمینو گاز میگیری ،وقت  بیرون اومدن بچه اصلا دردت زیاد نی،،د ...

معاینه تحریکی چیه؟

چند کیلو اصافه کردی؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
معذرت میخوام اینو میپرسم. شوهرتون چطور راضی می کردین پس؟

شوهرمن ماه اخری ماما گفت واسه روند زودتر زایمان رابطه داشته باشین میترسید الانم میترسه بعداز. دوماه ک زایمان کردم

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
معاینه تحریکی چیه؟ چند کیلو اصافه کردی؟

من 50بودم شدم65. 

قند بارداری گرفتم اخراش رژیم سختتتت بودم دوماه اخر برنج و میوه هیچ نخوردم،،معاینه تحریکی باعث بازشدن دهانه رحمت میشه،خیلیم دردناکه🥲

همسرت چجوری دوماه بعد زایمان رو تحمل کرده 

همسرم 9ماه بارداریمم تحمل کرد 😂دیگه عزیزم همچی برمیگرده به شعور طرف اخه ویار و مشکلات بارداری اونقد زیاده که جایی واسه رابطه نمیزاره

شوهرمن ماه اخری ماما گفت واسه روند زودتر زایمان رابطه داشته باشین میترسید الانم میترسه بعداز. دوماه ...

من دوماه بود ویار شدید داشتم و نمیتونستم رابطه داشته باشم. شوهرم درکم میکرد ولی می گفت گاهی انقدر منی جمع میشه که لباس زیرش کثیف میشه. 

از بس اینجا تاپیک خیانت خوندم خودمم داشتم روانی میشدم. با اینکه میدونستم شوهرم اینجوری نیست

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
خوب دوماه حداقل باید رابطه نباشه 

اره دکترم گفت 60روز نداشته باش