2777
2789
عنوان

بچه ها منافذ باز پوست رو چجوری کمتر کنیم؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 30 پست

منم مثل شمام خیلی اذیت میشم روی بینیم و کناره هاش پر منافذه و کمی کنار تر شده پر از دونه های ریز و زبر که کل صورتم تیره و قرمز شده ارایشم میکنم خیلی تابلو و بد جلوه میده کاش راه حلی باشه واقعا

خودتو اذیت نکن گلم با ماسک و سرم و کرم و اینا نمیشه  تنها راهش لیز co2فرکشنال یا  به جز ا ...

جدی🫠باید برم دکتر پوست ببینم چی میگه

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمام خیلی اذیت میشم روی بینیم و کناره هاش پر منافذه و کمی کنار تر شده پر از دونه های ریز و ز ...

آره روگونه ها و دماغم دارم، کناره های دماغم انگار دیگه داره تبدیل به سوراخ میشه😂ولی خب باارایش زیاد تابلو نیستن ولی دوست دارم پوستم صاف و سالم بشه

استفاده کردین خودتون؟!نتیجه داده

سفت میکنه صورت و 

جوش ها رو که کامل میبره

صورت و روشن میکنه

وقتی که میزنی هم احساس کشیدگی میکنی ب خاطر همین میگم احتمال زیاد برا منافذ باز هم خوب باشه

من ماسک بهتر از سفیده تخم مرغ ندیدم

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔
سفت میکنه صورت و  جوش ها رو که کامل میبره صورت و روشن میکنه وقتی که میزنی هم احساس کشیدگی می ...

مرسی گلم استفاده میکنم ببینم ان شالله نتیجه میگیرم

مرسی گلم استفاده میکنم ببینم ان شالله نتیجه میگیرم

زیاد نگه ندار که قرمز بشه

بعدش حتما آبرسان بزن

دیدی آن شب چه شد؟😔 پدر دیگر بیدار نشد... در گوشه ی تاریک و حزن آلود خانه... دیدی پدرم چشم بست؟ بی خداحافظی، بی حرف، بی پند و ناگهانی؟ دیدی فرزندانش را؟ سیمای غمگین دخترش را؟دیدی غم چشم پسرانش را؟ دیدی نفس در سینه حبس بود؟ چشمان در تمنای اشک بود؟ دیدی غم آسمان را؟ قطرات اشک بالا را؟ دیدی سکوت پرندگان را؟ ناله ی دلگیر باد را؟ دیدی که دیگر حرفی برای گفتن نبود؟ فقط اشک بود و اشک بود؟ دیدی که روز به سیاهی شب بود؟ آفتاب به سردی یخ بود؟ دیدی که دیوار ها را تاب ایستادن نبود؟ شمع را جان سوختن نبود؟ زیرا که دیگر عشق نبود🖤گرما نبود😭پدر نبود... 😔😔
چنددیقه باید بمونه؟!

من خودم وقتی حس کردم خشک شده میرم میشورم. زیاد خشک بشه پوستت سوزش میاد

یک بار پوستم قرمز شده به خاطر اینکه زیاد نگه داشتم. ولی بعد نیم ساعت میره. با ابرسان اینا

من خودم وقتی حس کردم خشک شده میرم میشورم. زیاد خشک بشه پوستت سوزش میاد یک بار پوستم قرمز شده به خاط ...

آها مرسی گلم🌹

سرمشو باید بگیرم،روتین پوستی دارم فقط آبرسان ندارم نمیدونم چه مارکی بگیرم  آبم تاحدودی میخورم

آبرسان بستگی به بودجتون داره 

قیمت مناسب اگه بخوای ژنوبایوتیک تگودر و درماتیپیک خوب هستن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵