2777
2789

واسه طلاق اومدم با دوتا بچم خونه مامانم    میخوام طلاق بگیرم

خونه مامانم ساری

ولی خونه خودم و شوهرم زابل هست

شوهرم معتاد به کراک و شیشه هروئین. هست یکسره بکش بکش داشت

الان  هم  شوهرم زندانه.  سه سال  حبس داره

میخوام طلاق بگیرم چون. ۱۰ بار بردمش. کمپ  و خیلی. تلاش کردم  که ترک کنه ولی ترک نکرد که  نکرد

دیگه آخراش خیلی خراب شده بود   روزی چند تا چند تا قرص کلونازپام. دیازپام. آلپرازولام. می‌خورد

وقتی شوهرم معتاده  زندگی واسم خیلی  جهنمه. روانی شده بودم

ولی وقتی ترک میکنه مثل فرشته ها هست

ولی. چه  کنیم. که  که از بچگی. معتاد شده. و هر کاری کردیم ترک نکرد

الان اصلا حالم خوب نیست. خیلی به زندگیم  وبدبختی  اینا. وابسته ام

کاش شوهرم. خوب بود  که اصلا فکر طلاق رو نمیکردم

حالم خوب نیست انگار قلبم میخواد. کَنده شه.  خیلی. دو دلم 

اصلا از جَو. خونه مامانم خوشم نمیاد 

مامانم میگه تکلیفت روشن کنی بهت  یه  سرویس خونه. میدم  زندگی کنی 

یه ۶۰میلیون هم تو کارت. شوهرم بود به کارت خودم ریختم

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍

یه سرویس خونه میدم یعنی چی ؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت اصلاتا اونجاییه ؟؟؟

دلیل زندانش چیه؟؟؟

بچه ها رو میده به خودت؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

شوهرت اصلاتا اونجاییه ؟؟؟ دلیل زندانش چیه؟؟؟ بچه ها رو میده به خودت؟؟؟

دلیل زندانش مواد هست. و ۳ سال حبس داره

شوهرم اهل زابله

نمیدونم بچه هارو میده یا نه

قربون دلایه پاکتون برم برایِ حاجتم یک صلوات میفرستین که اینشالله خدا برآورده کنه😍
سوهرت زابلیه مادرت خونه جدا میده خرج دوتا بچه با کیه

آره خونه جدا میگه میدم

شوهرم زابلیه

دلیل زندانش مواد هست. و ۳ سال حبس داره شوهرم اهل زابله نمیدونم بچه هارو میده یا نه

چجور اشنا شدین؟؟؟

هر جور شده بگیر بچه هات حیف تو اون فضا باشن 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

آره خونه جدا میگه میدم شوهرم زابلیه

خب اگه بچه ها رو برداری باید خرجشونو بدی

یه کاری باید دست و پا کنی

خداروشکر خونه بهت میده خیلی فشارا از روت برداشته میشه ک اجاره نمیدب

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙
یعنی ممکنه تو زندان مجبور بشه ترک کنه؟

دو بار مرخصی اومد. یکسره. افتاده بود سر مواد کشیدن