2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بكشي دوباره تو همين شرايط زندگي و شايد بدتر متولد ميشي چه كاريه بايد با درساي زندگيت روبرو بشي& ...

از اینکه باعث بدبختی زندگی بقیه ام خسته ام سعی کردم حالمو خوب کنم نشد😅

خدایا شکرت... 🥹
میدونی بعداز مرگ شما(دور از جون)چی به سر پدر و مادرت میاد/نابود میشن این برای زمانی که طبیعی از دنیا ...

مادرم ک چهارسالع بیخبره ازم🙂

بابامم فراموش میکنه 

خدایا شکرت... 🥹

تو رو خدا؟؟؟؟؟نفهمیدم داری به خدایی قسم میدی که خودکشی رو حروم کرده؟؟؟ بهتره طوری خودتو بکشی که خدا متوجه نشه چون اگه خدا بدونه خودتو کشتی  عذاب ابدی و......طوری که روزی هزار بار آرزوی زندگی الانت رو میکنی     نظرمو گفتم جوابمو نده قطعا کسی که به خودکشی فکر میکنه هم ضعیفه هم بی منطق 

تو رو خدا؟؟؟؟؟نفهمیدم داری به خدایی قسم میدی که خودکشی رو حروم کرده؟؟؟ بهتره طوری خودتو بکشی که خدا ...

حودمو میگم ،دلم ی پلاکارت دستم بگیرم بزرگ روش بنویسم اره ضعیفم اینهمه ادعای قوی بود چی بکنم ،اره ضعیفم ،مگه اهمیتی داره ؟

فقط یه چیزی بهت بگم اون اینکه خودکشی پایان دردهات نیس انتقالش به عزیزانته

اما منم میخام طوری لمیرم ک تفهمن خودکشی بوده کنار میان مرگ حقه🙂

خدایا شکرت... 🥹
من قبلا رگمو زدم اما نشد نمردم نمیخام باز با ابروی خانوادم بازی کنم غقط میخام یجوری بشه فکر کنن مرگ ...

همه كاربراي ني ني سايت كه اينجان شايد مشكلات خيلي بدتر از شمارو دارن ولي دارن ادامه ميدن خيليا تو شرايط شما بودن و هستن ولي اين كارو نمي كن

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
حودمو میگم ،دلم ی پلاکارت دستم بگیرم بزرگ روش بنویسم اره ضعیفم اینهمه ادعای قوی بود چی بکنم ،اره ضعی ...

فیلمامو گرفتم عکسامو گرفتم ک اگه ابجیم دلتنگم شد ببینه براش نوشتم ک فقط یروز حق داره برام گریه کنه الانم دارم خونمو تمیز میکنم همه چیزو اماده میکنم😅اینروزا واقعا حالم بد نیست خوبم خیلی خوب چون میدونم روزای زیادی پیش روم نیس و قطعا تموم میشه حس نابیه

خدایا شکرت... 🥹