2777
2789
همه كاربراي ني ني سايت كه اينجان شايد مشكلات خيلي بدتر از شمارو دارن ولي دارن ادامه ميدن خيليا تو شر ...

من حقمه که بمیرم من کسیو نمیگم مقصره من مقصره بد زندگی کردن شوهرمم میخام راحت بشه ابنجوری یه مدت کوتاهه ناراحتیش من برم دیگ خیلی چیزاش حل میشع😅

خدایا شکرت... 🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلمامو گرفتم عکسامو گرفتم ک اگه ابجیم دلتنگم شد ببینه براش نوشتم ک فقط یروز حق داره برام گریه کنه ا ...

خخانم شما افسرده هستی

اگر مرد میشدی چی.

تو ایران پوست ما کنده شده اما با دوستانی که یکی از یکی گرفتار هستن میگم و می خندیدم.

شما برو پیش روانپزشک.

سختی زندگی هنوز ندیدی چیه...

من حقمه که بمیرم من کسیو نمیگم مقصره من مقصره بد زندگی کردن شوهرمم میخام راحت بشه ابنجوری یه مدت کوت ...

من فكر كردم مجردي خاك بر سرت به خاطر شوهرت ميخواي خودتو بكشي اون بره خودشو بكشه🤨🤨🤨🤨

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙
خخانم شما افسرده هستی اگر مرد میشدی چی. تو ایران پوست ما کنده شده اما با دوستانی که یکی از یکی گرف ...

شاید 😅

اما کسی نمیتونه حال منو خوب کنه جز شوهرم اونم تو جنگه باهام 

تاحالا شده اینقدر یکیو دوست داشته باشی که بخاطر راحت زندکی کردنش هر کاری کنی 

راحت زندگی کردن شوهرم تو مرگ منه 

ومن بجون میخرمش 

اصلا هم بابتش ناراحت نیستم و خیلی هم خوشحالم😊

خدایا شکرت... 🥹
باورت میشه منم تمام اینکارو کردم حتی غذامم گزاشتم رو گاز

شمام برو پیش روانپزشک.

و خوشحال باش که مرد نشدی.

تو ایران دختر بودن یک موهبت هست.

نه سربازی دارین نه کسی بهتون اگه دو روز تو خونه بشینید گیر میده و نه کسی ازتون توقع خونه ماشین و پول و 

... داره.

تهش که شوهر میکنید و تهش نفس بکشه مهریه اجرا و عشق و حال.

دردتون چیه بابا

باورت میشه منم تمام اینکارو کردم حتی غذامم گزاشتم رو گاز

میخام بگم اگ میشه زنده بمون زندگی کن روزانه به 40نفر این حرفا رو میزنم که زندگی ادامه دارع هذف داشته باش به عشقشون بجنگو زندگی کن ولی وضعیت خودم اینه😅نمیدونم اما اگه توهم برات راه داره بهش فک نکن😊

خدایا شکرت... 🥹
شاید 😅 اما کسی نمیتونه حال منو خوب کنه جز شوهرم اونم تو جنگه باهام  تاحالا شده اینقدر یکیو د ...

نه شما واقعا مشکل روانی داری.

از پیام ها کاملا مشخصه.

شوهرت باهات مشکل داره خب جدای برای همین گذاشتن.

خودکشی دیگه چیه...

نه شما واقعا مشکل روانی داری. از پیام ها کاملا مشخصه. شوهرت باهات مشکل داره خب جدای برای همین گذاش ...

جدایی 😅برا اینکه مجبور نباشم جدا شم میخام خودمو بکشم میگی جداشو

خدایا شکرت... 🥹
شمام برو پیش روانپزشک. و خوشحال باش که مرد نشدی. تو ایران دختر بودن یک موهبت هست. نه سربازی دارین ...

اره فکر میکنی دختر بودن ظلمه تا وقتی خونه ایی پدرو مادر محدود میکنن بعد ک شوهر میکنی اون حق داره بت زور بگه نزاره کار کنی نزار هیچ کار کنی و بت پولیم نده ،موقع جداییم بت بگه اگ مهرتو ببخشی طلاق میدم اگر ن بشین عذاب بکش همینه ک هس