سونو گرافی رفتیم میگه مثانه شدیدا متسع و هر دو کلیه هیدرونفروتیک و همراه با تغییرات دیسپلاستیک کلیوی و اسیت شدید شکمی تو رو جان عزیزتون شرایط مشابه داشتین بامن حرف بزنید حالم خیلی بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم چند هفته ای سونو چی رفتی؟آنتی یا انومالی؟ سونو گراف چی میگفت؟ دکتر خودت چی میگه؟
سونو انومالی اسکن ادونس پیشرفته دوبار رفتم سونوگرافی های پیشرفته مشهد سه تا دکتر پریناتولوژیست رفتم همه مثل هم گفتن امیدی به زنده موندنش نیست و فردا از پزشک قانونی نامه بگیر که سقط کنی
نه اصلا آزمایش سل فری ازم نگرفتن فقط گفتن باید سقطش کنی دارم دیوونه میشم دیگه هیچ امیدی ندارم یعنی م ...
گلم باشوهرت فامیلین
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺