2777
2789

دوستان من نخواستم با کاربری خودم تاپیک بزنم 

کسی رو ندارم باهاش درد و دل کنم یک سال و ۸ ماه از فوت نامزدم می گذره بعد روز تشییع جنازه برای آخرین بار موهامو درست کردم و لباس عروس پوشیدم همون لباسی که قرار بود ۲ هفته بعد برا عروسی مون بپوشم که یه تصادف عشقمو ازم گرفت  من موهامو از ته تراشیدم ۸۰ سانت مو خرمایی قشنگ تو ای مدت ۵ سانت نهایتا رشد کردن

مادر بزرگم میگه قهر کردن

تولد نامزدم نزدیکه میخوام کلاه گیس بگیرم یا نمیدونم استکشن میگن چی میگن از تلفظش مطمئن نیستم مسخره کنید ولی قد موهامو کوتاههه

تورو خدا مسخره نکنید قضاوت نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دوباره نامزد کردی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

4ملیون بیتونین بپانتین خارجی بخر بزن

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

مجدد نامزد کردی؟؟ نباید میزدی

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

چرا قهر کردن؟

خب چرا زدی موهاتو

بنظرم حجاب کن

ببخشید ولی یجور میگی تولدشه انگاری زنده ست قرار نیست عروسی جشنی باشه که حجاب قشنگتره اینجور مواقع به خیلیام میاو

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

دوستان من اون تایم عزا دار بودم چیزی متوجه نمی‌شدم 

۴۰ روز حتی دست شویی هم نمی تونستم برم ببخشید اینو میگم فقط مسکن و قرص خواب بهم می دادن افتادم گیج و منگ اونجا 

ولی نگید خواهشا اشتباه کردی و اینا 

و این که من هنوز لباس مشکیم تنمه به نظرتون برا تولدش عوض کنم