دخترم ده سال و هفت ماهشه، شش ماهه پریود میشه.. تو این شش ماه قدش حدودا هشت سانت افزایش داشت ، موقع پریودی ۱۴۲ بود و الان ۱۵۰... خیلی نگرانم قدش کوتاه بمونه...
پین بعد عکس رادیولوژی رو میزارم
Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو این شش ماه مرتب طناب میزنه، بسکتبال رفته.. شربت ال آرژنین و قرص استئوکر استفاده کرد..البته با مصرف شربت و قرص یهو هشت کیلو هم اضافه کرد.. اما چون کمبود وزن داشت یکم چاق سد.. الان ۴۶ کیلویه با قد ۱۵۰... دوست دارم وزنش کمتر بشه..
سلام عزیزم احتمال زیاد باز رشد میکنه چون سن استخوانی بیشتر از سن خودش نیست...دخترتون از چند سالگی علاعم بلوغ داشت؟؟دختر من بلوغ زودرس داره داریم براش آمپول ضد بلوغ میزنیم الان ۹سالو ۵ماهشه قدش دوماه پیش ۱۴۱بود ولی دکتر میگه قدش کوتاه میشه
سلام عزیزم احتمال زیاد باز رشد میکنه چون سن استخوانی بیشتر از سن خودش نیست...دخترتون از چند سالگی ع ...
سلام عزیزم خدا گل دخترتو حفظ کنه.. دختره من علایمش شش ماهه قبل شروع شد.. یعنی تقریبا تو دوران نوروز پارسال... یکم نوک سینش سفت شد و گفت درد میکنه. عرقش بو دار شد و موهای کرک خیلی خیلی نازک و کم زیر بغلش دیدم. اردیبهشت بردم دکتر گفت دو سال دیگه پریود میشه... اما یهو شهریور با قد ۱۴۲ پریود شد.. شوکه شدم ..از شهریور تا الان یعنی تو شش ماه سینه هاش رشد زیادی کرده.. نیم تنه استفاده میکنه و کامل از زیر لباس برجستگی سینش مشخصه... دکتر گفت نهایت بشه ۱۵۳.. اما الان ۱۵۱ هست... نمیدونم دیگه چند بشه... خیلی تو فکر قدش هستم..
سلام عزیزم خدا گل دخترتو حفظ کنه.. دختره من علایمش شش ماهه قبل شروع شد.. یعنی تقریبا تو دوران نوروز ...
ممنون عزیزم همچنین دختر ناز شما..ولا من اول ۹ماه براش آمپول زدم بعد سر خود قط کردم دیدم علاعم بلوغش بشدت داره پیشرفت میکنه دوباره آمپولو شروع کردم ولی همش نگرانم استرس دارم کاش میزاشتم با اولین پریود امپولشو شروع میکردم که حداقل جهش قدش رو میکشید
دکتر به من آمپول هورمون رشد رو معرفی کرد اما گفت توصیه نمیکنم منم ترسیدم بزنم.. گفتم جلو رشد طبیعی بدنش رو نگیرم.. البته تو این هفت ماه چهار بار پریود شد.. مرتب نمیشه.. راستی من دو بار هم حجامت کردم براش... جهش رشدی خوبی داشت تو این چند ماه.. دیگه نمیدونم حجامت تأثیر داشت یا اثر شربت آرژنین و قرص استیوکر هست یا کلا رشد طبیعی بدنش بود.. چی بگم خواهر
ممنون عزیزم همچنین دختر ناز شما..ولا من اول ۹ماه براش آمپول زدم بعد سر خود قط کردم دیدم علاعم بلوغش ...
ممنونم عزیزم.. درکت میکنم.. هر کار کنیم فک میکنیم اشتباه کردیم .. الان من هی میگم آمپول هورمون بزنم نزنم؟! میترسم بعداً از نزدنش پشیمون بشم.. از یه طرف میگم بزار رشدش رو فعلا بکنه ببینم چند میشه... خدایاااااا
دکتر به من آمپول هورمون رشد رو معرفی کرد اما گفت توصیه نمیکنم منم ترسیدم بزنم.. گفتم جلو رشد طبیعی ب ...
منم به دکترش گفتم هیچ وقت هورمون رشد نمیزنم حتی ضد بلوغ هم با اکراه میزنم براش ..نه گلم سیر طبیعی بدنش بوده چون بعد بلوغ چند ماه رشدشون عالیه بعد کند میشه..باز پناه برخدا
تو این مدت هر ماه چند سانت قد میکشه ؟! دختر من حدودا ده و سال و نیم بود که پریود شد و قدش ۱۴۲ بود.. دختر شما که آلن نه سالشه و قدش ۱۴۱ هست.. فک نمیکنم قدش کوتاه باشه برای سنش
تو این مدت هر ماه چند سانت قد میکشه ؟! دختر من حدودا ده و سال و نیم بود که پریود شد و قدش ۱۴۲ بود.. ...
دختر من پارسال ۷سانت قد کشید ولی دوسال قبلش سالی ۴سانت ..آخه دخترم سن استخوانی بیشتره که قدش خوبه ..ولی از سه سالگی به بعد همیشه از هم سناش بلندتر بوده
مادرا همینن دیگه واقعا مادر بودن خیلی سختهههه من دیگه روانی شدم ..
آره واقعا.. منم روانی شدم.. همین قرص و شربت یهو تپلش هم کرد باز به غصه شد رو بقیه غصه هام.. الان پا به پاش ورزش میکنم بدو بدو میکنم میرقصم که چاق نشه... شبا کنارش میخوایم که زود بخوابه که رشد قدیش خوب باشه. اصلا یه وضعی.. خدا کمکمون کنه..