2821
2789
عنوان

ریزه خواری😑😑🥲

223 بازدید | 8 پست

اینجوریم که وعده های اصلی غذا رو به زور میخورم و انگار گرسنه نیست ولی بعدش انگاررنه انگار که غذا خوردم باز احساس گرسنگی میکنم . ولی تنقلات و چیزای شیرینو هرزمان و هر مقدار باشه میخورم . البته بستگی به نوع غذا هم داره مثلا از لوبیا پلو کهبدم میاد حتی ببینمش اشتهام کور میشه . 

امروز برام لواشک و پشمک آورده بودن ینی هی میام میرم یه ناخونک میزنم بهش . دندونام سر شد از بس

ینی این ریزه خواریه؟ برم دکتر یا داروخونه ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا لاغری یا چاق ؟😂 من از خدامه بتونم زیاد بخورم

لاغرم تقریبا . چون یه روز هی اینجوری میشم میخورم ولی یه روز دیگه حوصله ندارم حتی گاهی اوقات پیش میومد  اگه مامانم شام غذایی که بدم میومدو درست میکرد از ظهر که مثلا ناهار خوردم تا صبح هیچی نمی‌خورم 

لاغرم تقریبا . چون یه روز هی اینجوری میشم میخورم ولی یه روز دیگه حوصله ندارم حتی گاهی اوقات پیش میوم ...

عادیه پس . غذا خوردن و اشتها ربط داره به خیلی چیزا . مقدار خواب . حالت روانی . داخلی و اینااا .

سخت نگیر بخور بخواب😅

عادیه پس . غذا خوردن و اشتها ربط داره به خیلی چیزا . مقدار خواب . حالت روانی . داخلی و اینااا . سخت ...

آخه چیزای شیرین زیاد میخورم دندونم همینجوری هم هزار تا مشکل داره نمیخوام بد تر شه🥲