2777
2789
عنوان

حرف همسایمون

140 بازدید | 9 پست

بچه هامون جفتشونم کلاس اولن تو یه مدرسه پارسال پیش دبستانی ام باهم بودن خودمونم موقعه رفتن به مدرسه باهم میریم میاریم  بعد دخترش خیلی با دختر من اوکی نیست  اونروز گفتم واسه چی اینجوری میکنه دخترت میگه دختر من خیلی از غریبه ها خوشش نمیاد.با همه همینجوریه فقط با دختره تو نیست فقط با فامیلایه خودمون خوبه 

گفتم غریبه نیستن دوساله باهمن از پیش دبستانی یعنی بعد از دوسال همچنان غریبه شدیم 😐 

از حرفش خیلی ناراحت شدم فکر میکردم واسه خودم یه دوست پیدا کردم  ولی بهم گفت غریبه 😔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ک.ون لق هرکسی که آدمو نخواد برن بمیرن بچسب به خودت و شوهرت بچت همسایه و بچش خر کین. تو محبت و عشقو ت ...

اخه خیلی تنها بودم واسه بیرون رفتن خرید کردن . جاریام همه باخواهراشون میرن من خواهرم ندارم حتی 

اخه خیلی تنها بودم واسه بیرون رفتن خرید کردن . جاریام همه باخواهراشون میرن من خواهرم ندارم حتی 

یدونه دوست دیگه پیدا من باهاشون رابطتو کم کن. این رفیق بشو نیست اویزونش نشو. یکیو پیدا کن ک مث خودت باشه‌ منم هیشکیو ندارم توی این شهر غریبم. هیچ دوستی... ولی خب مشغول میکنم خودمو.

در من زنان بسیاری زندگی میکنند...نبرد میکنند و هر بار یکی بر دیگری پیروز میشود...با این همه ، در من زنیست که دوستت دارد💖

تو خدا رو داری

بچتو داری 

همسرتو داری

از همه مهم تر خودتو داری

چه نیازیه اون بیاد همرات مستقل باش بابا 

شروعش سخته ولی استقلاله حال خودتم خوب میکنه.

اینقدر به آدما نچسب بود و نبودشون اونقدرام مهم نی تو بدون اونام میتونی خوب زندگی کنی.جاریات شرایط زندگیشون اونه تو اینی بیخیال مقایسه قرار نیست شرایط همه مشابه باشه.اگه کلماتم تند بود معذرت فقط خواستم به خودت بیای

تو خدا رو داری بچتو داری  همسرتو داری از همه مهم تر خودتو داری چه نیازیه اون بیاد همرات مست ...

نه مرسی که گفتی خیلی دوست داشتم یکی راهنماییم کنه بهم بگه چیکار کنم چیکار نکنم گاهی از خودم بدم میاد که چرا باید اینهمه تنها باشم حتما خودم مقصرم ولی بخدا من به هیچکس بدی نکردم هیچ بدی حتی ناراحتمم کنن جوابشونو نمیدم که اونا ناراحت نشن . 

نه مرسی که گفتی خیلی دوست داشتم یکی راهنماییم کنه بهم بگه چیکار کنم چیکار نکنم گاهی از خودم بدم میاد ...

قرار نیس تو مشکلی داشته باشی گاهی آدما به هر دلیل رابطه نمی خوان اوکیه ولشون کن. هر وقت خیلی حس تنهایی کردی یاد من بیوفت که نه رفیق دارم نه همسر نه فرزند اونوقت حالت خوب میشه😅 تنهایی اونقدرام بد نیس ازش فرار نکن🥰