2777
2789
عنوان

پنجشنبه ات بخیر🖤 پرنیای آسمونیم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 6425 بازدید | 123 پست
یه اتفاق  برادرش باهاش مشکل داشت من خونه نبودم اینم خیلی روحیش حساس و لطیف بود ترسیده بود نمید ...

اخی خیلی ناراحت شدم.

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی خیلی ناراحت شدم.

🖤🖤

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
نه شوهرش هلش داد😐😁 شوخی کردم برای بابای منم دعا وکنید خورده زمین تو کماست 

خوب سواله دیگه خواهرشوهرم و شوهرش دعوا کردن شوهرش رفت خووشو از پشت بوم انداخت

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
خداوند همسرتون رو رحمت کنه . روحش قرین آرامش. 

ممنون 🙏🖤

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
حتمااز برادرش متنفر شدی  

آدمی نیستم که خوبی های مردم جبران‌نکنم یه طرفشو فلج کردم گفتم اگه ببار دیگه ببینمش میکشمش معلوم نیست الان کدوم قبرستون و کشوریه 

چرا چون دادگاه ناحقی کرد

فوت شدن?خواهر شوهرت چی کفت الان چطورع

بله فوت شد.هیچی چی بگه کلی دعوا بین اون و خانواده شوهرش .این حرف چن ساله پیشه الان ازدواج کرده

خدای من 🫢 مشغول کاری بوده که حواسش پرت بشه

نه مشغول کاری نبود ترسیده بود هول شد افتاد پایین بع پشت نه تنها فلج شد که اونم گفتم باز خدا رو شکر خودم تا ابد کنارت میمونم بعد یه مدت مغزش آسیب دیده بود و باید حتما جراحی می‌کرد دیگه زیر عمل برنگشت