2777
2789
عنوان

پنجشنبه ات بخیر🖤 پرنیای آسمونیم🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 6425 بازدید | 123 پست
سلام وقت بخیر دشمنتون شرمنده من اصلا خاطرم نیست

ولی من خاطرمه..ممنون از محبتتون🌹

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

ولی من خاطرمه..ممنون از محبتتون🌹

عیب نداره گذشته خواهش میکنم

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بعضی پسرای نوجوون واقایون کلا خیلی احتیاج به این سایت دارن وراهنمایی های خوبی هم همووطنا بهشون میکنن ولی  .یسری اقایون بی حیا  باعث شدن خانما اذیت بشن 

لایک نکنید .توروخدا 
بنظرم بعضی پسرای نوجوون واقایون کلا خیلی احتیاج به این سایت دارن وراهنمایی های خوبی هم همووطنا بهشون ...

نه نه اصلا اینطوری نیستتت تاپیک قبل من عکس یه غذا بود یه عده مثل وحشی حمله کردن انگار چیکاررکردم اونوقت دویستا تاپیک خودشون میزنن کاش شوهرامون یکم آشپزی بلد بودن

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️