همسنیم. حدود هف هش ماهه ک مجازی باهم در ارتباطیم. دوبار دیدمش و باهم حرف زدیم ولی حسم بهش خیلی قویه! وضع مالیشون اصلا خوب نیست. کار نداره تحصیلاتشم دیپلمع و دیگه ام ادامه تحصیل نمیده. اخلاقش خوبه و قصدش ازدواجه اما همین منو میترسونه. چون من نمیخام تا حداقل چار سال دیگه ازدواج کنم و میترسم ک این فقط ی امید واهی ب اون باشه. از یه طرفم چون فامیله دوره نگرانم ک اگه بعدن باهاش بهم بزنم واسم داستان بشه. نمیدونم این آدم انگار هیچ کدوم از معیارای منو نداره ولی دلم حالیش نیست.... از لحاظ ظاهری هم واقا نمره ی کمی میگیره ی طوری ک عکسشو نتونستم ب دوستم نشون بدم. ولی دلمو چیکار کنم؟؟؟
کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
وضع مالیشون خوب نیست کارم نداره بعد قصدشم ازدواجه خب اگه واقعنم قصدش ازدواج باشه تا بخواد خودشو جمع و جور کنه شرایط ازدواجو فراهم کنه چند سال زمان میبره
بچه ها 19 سالشه و الان رفته خدمت. من اصلاح میکنم تاپیکمو. مکانیکی بلده
کاربری دسته سه تا خواهره 🌱سعی خواهم کرد زنِ قدرت مندی باشم.آنچه که نکشد قوی ترت میکند🦋 ابعاد درون زن اعم از مادونا و آمازون را باهم خواهم داشت و این هدف من است نه دارایی و برازندگیِ من!... ب امید آزادی🕊
خب عزیزدلم دلمو چیکارش کنم؟ و اینکه اخلاقش واقعا خوبه. دنیارو ب پام میریزه:)) میدونم ک خیلی دوسم داره. کاش تا اینجا کشش نمیدادم همون اول ولش میکردم