سلامم مامان من نزدیک دو هفتست درد شدید لگن داره یعنی نزدیک دوتا دکتر رفتیم خوب نشد من تو روشای طب سنتی خوندم پودر فلفل هندی یا روغن زیتون باید بذاریم بجوشن بعد بذاریم جایی که درد میکنه سه تا پماد گرفتیم زدیم خوب نشد به نظرتون جواب میده؟🥲
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
قربونت. ان شاالله مفید باشه.. کدوم شهری؟ اگه فکر میکنی قولنجه باید رفع بشه خب
رشت ، یکم اونور تر خونمون مسجده الان نمیدونم کی مرده واسه مراسمش دارن روضه میخونن اصلا دلم گرفتههههه مامانمم روش ی اوضاعی...😭🤦♀️😃
بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂 اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱
رشت ، یکم اونور تر خونمون مسجده الان نمیدونم کی مرده واسه مراسمش دارن روضه میخونن اصلا دلم گرفتههههه ...
بپرسید از در و همسایه و آشناها، یه رگ گیر یا شکسته بند پیدا کنید.. که قولنج رو بشکنه... وقتتون رو با دکتر تلف نکنید.. یه مشت قرص و داروی مزخرف میدن که به هیچ دردی نمیخوره.. اگه مشهد یا اراک بودی من میشناختم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بپرسید از در و همسایه و آشناها، یه رگ گیر یا شکسته بند پیدا کنید.. که قولنج رو بشکنه... وقتتون رو با ...
من اصلا به شیمیایی اعتقاد ندارم مریض بودم الان اخرای مریضیمه با آویشن و عناب و شربت آویشن و اینا خوب شدم
والا ی شکسته بند اومد همون زد زانو مادربزرگمو داغون کرد به هرکسی نمیشه اعتماد کرد🥲