2777
2789
عنوان

هرتجربه ای دارین بیاید بگین بهم

177 بازدید | 17 پست

باید بچه مو سقط کنم ب شکل زایمان طبیعی ۱۴هفته بودهه...فردا شب باید بستری شم....از دیشب ک فهمیدم فقط تب و لرز دارم و بدنم سست شده...

ما بَد نبودیم....بَلَد بودیم دنیا ما رو نمیخورد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برد دکتر برات انجام بده راحت 

دکتر واسم نامه بستری زد ....گفت با شیاف و زیر زبونی دفعش کن بعدش شاید کورتاژ...ولی من خیلی میترسم میگن کورتاژم عوارضی داره

شپا تحربه ای داری؟؟درداشو میگی ؟؟با از نظر روحی 

نه. ولی موقع زایمانم که طبیعی بود، خانمی هم بود که سقط داشت.. زایمان به اصلاح ما مثل میوه ای هست که رسیده و راحت نیافته ولی سقط مثل میوه نارس و مالی هست که سفت به تنه چسبیده..ببخشید که روراست حرف زدم. 

در هر حال، چند ساعت درده و تمام میشه

نه. ولی موقع زایمانم که طبیعی بود، خانمی هم بود که سقط داشت.. زایمان به اصلاح ما مثل میوه ای هست که ...

توروخدا واسم دعا کن ..‌دیشب تا الان حس میکنم اندازه ۱۰۰ سال پیر شدم ...جون درد کشیدن ندارم