2777
2789

بیاید تعریف کنم امروز چی شد،قبلش بگم من به نشونه ها خیلی توجه میکنم

امروز میخواستم فسنجون درست کنم دلم میخواست،شوهرم کفت کتلت درست کن گفتم باشه 

یهو درخونمونو زدن همسایه مون غذا نذری آورد فسنجون بود🥲

بعدشم مامانم زنگ گفت فسنجون درست کردم برات بیارم؟🥲

چند روز بود نمازامو یادم میرفت حس کردم خدا بهم گفت تو منو یادت رفته ولی من به یادتم 🙂شرمنده شدم و خوشحال

تا حالا از این نشونه ها دیدین تو زندگی؟

خودم بازم دارم حالا تو تاپیکتی بعد میگ

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معجزه رو چیزی می‌دونم ک فراطبیعی باشه امکان اتفاق افتادنش بر اساس علت معلول صفر باشه و اتفاق بیوف ...

معجزه و آیه باهم فرق دارن 

این که دوستمون میگه نشونش

معجزه قضیش جداست چیزی که هیچ چیز نتونه مانعش بشه و غیرعادی و فرا طبیعی باشه

بله از ی فروشگاه مشهد خرید کرده بودم قرار بود برام بفرسته ساعت دو شب بود  رفتم پیویش بگم دفتی امام رضا دعام کن و  برام  ی مهر از مشهد بفرست 

حالم خیلی بد بود و داشتم گریه میکردم 

برگشتم و گفتم خدا ب اون بزرگیش منو یادش نیس ... امام رضارو اینقدر صداش میزنم نگاهم نمیکنه 

دیگه فروشنده رو بیخیال 

ا

همون موقع  فروشنده بهم پیام داد ساعت دو شب گفت رفتم حرم بهم تبرکی دادن  میذارم براتون 

وگفت توی این چند سال اولین باریه از حرم تبرکی برا خریدار میذارم 

و  من فقط بلند بلند گریه کردم 

عشق نیرویی هست ک کارها را آسان میکند .مشکلات را حل میکند.و راهها را نزدیک میسازد . 
اتفاقی یه کتاب برداشتم که در مورد شهدا و اینها نبود شروع کردم خوندن زیر نویسش درمورد یه شهید گفته بو ...

ما هم یه روز تلوزیون میدیدم در مورد یه شهید مدافع حرم بود که پیکرشم برنگرشته بود.فرداش رفتیم بهشت زهرا.خیلی اتفاقی جایی وایسادیم داشتیم حرف میزدیم چشممون خورد به سنگ قبر یه شهید .دیدیم مزار یادبود همون شهیده.اتفاقا دقیقا همون روزم سالگرد شهادتشم بود

من معجزه رو چیزی می‌دونم ک فراطبیعی باشه امکان اتفاق افتادنش بر اساس علت معلول صفر باشه و اتفاق بیوف ...

نگفتم معجزه گفتم نشونه

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

بله از ی فروشگاه مشهد خرید کرده بودم قرار بود برام بفرسته ساعت دو شب بود  رفتم پیویش بگم ...

اخی عزیزم 🤩

اتفاقی یه کتاب برداشتم که در مورد شهدا و اینها نبود شروع کردم خوندن زیر نویسش درمورد یه شهید گفته بو ...

خیلی قشنگ بود