2777
2789
عنوان

آتو همکلاسی 😆

171 بازدید | 14 پست

سلام عزیزان ظهرتون بخیر 

بنده یه بار تو کلاس گفتم از یک شخصیت سریالی خوشم میاد (امیر حسین ارمان) بعد همش اونو تکرار میکنن هنوز روش کراشی راجب ازدواج و ..بحث میشه میگن اون مگه میاد تو رو بگیره و ...من فقط گفتم ازش خوشم میاد فک کنم معنی کراش با عشق رو اشتباه گرفتن 

بعد یکیشون هم من دلم میخواست رشته ریاضی تحصیل میکردم البته اولا بعد یبار پیش یکی از معلممون گفتم من دلم میخواست مهندس بشم ولی نشد و..

ایشون هم همش میگه صداشو عوض میکنه و ادای منو در میاره (دلم میخواست مهندس بشم🤐)منم حرصم میگیره ولی نشون نمیدم 

کلا یه چیزی شدنی همش میگن البته بعضیاشون حتی یبار همون بهم گفت من ازت بدم میومدچون معلما ازم تعریف میکنن حالا بماند

لطفا بگین من چطوری رفتار کنم هر چی میگم یه چی میگه خسته شدم

یه روز معلممون گفت تو نقاش خوبی میشی دهنشو کج کرد برام  

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از رفتاراش فقط یه چیزیو برداشت کردم حسااااادت اصلا بی اعتنا باش به حرفا و کاراش فقط مسخره کردنی پوزخ ...

بخدا من همیشه تشویقش میکنم ولی به نظرم حرفتون درسته و باید این کار رو بکنم 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

بعدا که بزرگتر شدی به جریان‌های مدرسه میخندی کلا زیاد جدی‌شون نگیر بذار مسخره‌ت کنن

امیدوارم اینطوری باشه 

کاش یاد بگیرن مسخره کردن دیگران ...😆🫠

تو زیباترین آرزوی منی ❤️