2777
2789
عنوان

چرا یهو ورق برگشت؟

147 بازدید | 14 پست

مدام داره برامون اتفاقای بد میفته ضرر مالی پشت ضرر مالی 

حالمون بده 

داره همه چیمون نابود میشه

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

چیکار کنم اوضاع درست شه

تازه گفتیم اوضاع درست شد ک دو روز پیش دیدیم دوتا طوطبمون مرده الانم دیدیم باغ و ویلامونو خراب کردن ی ضرر زیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعریف کن

اوضاعمون عالی بود ک کلی پولمون رفت ی عالمه چک بلامحل دادن و از ایران رفتن خونه و باغمونو دادیم بدهی مردم گفتیم عب نداره تموم شد ی چیزی برامون مونده ک اونم امروز نابود شد

یه مرغی خروسی قربونی کنین 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اخه خیلی بد اوردیم خیلی همه چیمون رفت

عزیزم همینه منم یک ماه همش دارم بد بیاری میارم ولی قبول کردم زندگی همینه باید درد بکشیم 

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤
عزیزم همینه منم یک ماه همش دارم بد بیاری میارم ولی قبول کردم زندگی همینه باید درد بکشیم 

برا ما ۱ سال شد.

سخته مجبور شی خونه زندگیتو بفروشی بری مستاجری دوباره زمینتو بفروشی بعد بیای ببینی باغ و ویلایی ک دو ساله براش زحمت کشیدی با خاک یکسان شده

برا ما ۱ سال شد. سخته مجبور شی خونه زندگیتو بفروشی بری مستاجری دوباره زمینتو بفروشی بعد بیای ببینی ...

انشالله درست میشه توکل به خدا

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤

پس اصلش این بوده که نباید به چک مردم اعتماد کرد،فقط پول نقد.

ما که الان دوساله طرف هیچ معامله ای نمی‌ریم.میترسیم خونه یا چیزی بفروشیم بعد وسطش دیگه پول ندن.وما درگیر دادگاه بشیم.

بازم به نظر میاد شما قوی هستین یا لااقل همدیگه رو دارین.

متاسفانه همسر من سر کوچکترین چیزی به هم می‌ریزه وسر من خالی میکنه