2777
2789
عنوان

اونایی که درس میخونن!

153 بازدید | 3 پست

من سال بعد کنکور دارم 

الانم خیلی خوب میخونم ولی اصلا از خودم راضی نیستم 

بعد احساس میکنم تمرکز لازم رو ندارم اصلا 

مثلا دارم تاریخ میخونم یهو میبینم دارم به یه چی دیگه فک میکنم 

این اعصابمو خورد میکنه 

یا مثلا یه درس رو سه دور خوندم 

اما باز تستاشو یکی دو تا اشتباه دارم و اعصابم خورد میشه 

میبینم جاهایی که چندبار خوندم رو یادم رفته 

از خودم نا امید میشم 

میگم اینجوری بخونی چیزی نمیشی 

همه میگن باهوشی و اینا

اما اصلا خودم از خودم راضی نیستم 

یه جا نمیتونم بشینم بخونم 

هی حواسم پرت میشه 

تو رو خدا بگین چیکار کنم من ، دارم دیوونه میشم 🥺

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اینکه یه چیزهایی رو یادت میره کاملا طبیعیه و به خاطر همینه که میگن مرور کردن خیلی مهمه. ما وقتی چیزی رو یاد می‌گیرم، ۷۰ درصدش رو تا ۲۴ ساعت بعد فراموش می‌کنیم :) همه همین طور هستن. به هر حال یه سری چیزها تو یاد آدم می‌مونه ولی یه چیزهایی رو تا خود کنکور باید مرور کنی. 

اینکه یه چیزهایی رو یادت میره کاملا طبیعیه و به خاطر همینه که میگن مرور کردن خیلی مهمه. ما وقتی چیزی ...

ممنون عزیزم ❤️🙏🏻

من مشاورم گرفتم بعد یکی از آشناهامونم همون مشاورو گرفته بعد این مشاوره هی پیش من تعریف اونو میکنه که فلان درسو صد زده فلان درسو ۹۰ زده و ... 

البته اون یه سال ازم بزرگتره و اما من خیلی دلم میگیره!

منم درسم خوبه 

مثلا عربی و فنون رو میتونم هشتاد به بالا بزنم 

تاریخ جغرافیا رو هفتاد به بالا 

بازم هیچ اعتماد بنفسی ندارم ، دیوونم میکنه 🥺

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@niniyar_1