2777
2789
عنوان

پدرشوهرم و شوهرم...

544 بازدید | 18 پست

پدرشوهرم باید آنژیو کنه 

بد کلا مخالف ازدواج من و شوهرم بود و مخالف استایل من و شوهرمه 😑درکل با دخترای خودشم همینجوریه البته خیلی گیر میده دختراش و دوماداشم کلافه شدن

مثلا عروسیمون کلا رفته بود بیرون باغ چونکه مختلط بود یا مثلا چیزای دیگ سرو میشد 

ولی خب درکل اینکه زیاد رابطه شوهرم باهاش خوب نیست بد الان باید آنژیو کنه با مادرشوهرم حرف میزدم(مادرشوهرم برعکس خانومههه خیلی عشقه عین مامانمه)گفت باید آنژیو کنه  بعد ب شوهرم گفتم گف نمیرم ببینمش بیمارستان چیکار کنم بره؟ باباشه نمیخام اینجوری کنه  باهاش 

مهمونیا و اینا میرن یا میریم خونه مادرشوهرم هیچی فقط سلام و دست میدن بهم هیچی نمیگن بهم

کلی ام با شوهرم چندروزه دارم حرف میزنم ک بره پیشش و اینا اصلا زیر بار نمیره میگه دل خوشی ازش ندارم🤦‍♀️شما بودید چیکار میکردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط میدونم شما به معنای‌ واقعی یه خانومه باوقارید

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻

عزیزم 

بقول حضرت حافظ 

حافظا وظیفه ی تو پند گفتن است و بس 

درگیر آن نباش که نشنید یا شنید 

تو نصیحتاتو کردی رفت رفت نرفتم نرفت 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

راستش هیچکدام از این هایی که گفتید رافع مسئولیت همسرتون در قبال پدرشون نیست

به نظرم یا کینه قدیمی دارن از هم یا همسرتون آدم بی مسئولیت و خودخواهی هست که در این شرایط حاضر نیست پیش پدرشون بره

ضمن اینکه مسائل مذهبی آدم ها رو باید قبول کرد

پدر همسرتون با عروسی مختلط مخالف بوده ولی شما مطابق نظر خودتون عمل کردید. ایشون هم کار بدی نکرده فقط در مراسمی که خیلی با عقایدش اختلاف داشته سعی کرده عقایدش رو زیر پا نگذاره و اگر همسرتون انتظار داشتن که یکی بخاطر ایشون دست از عقاید شخصی خودش برداره نهایت بی منطقی هست

پدرشه حالا چندبارم بحث کرده باشن.دلیل نمیشه که نره حق داره به گردنش.بگوحداقل بخاطرمادرت.ولی باروی خو ...

مادرشوهرم خودشم دل خوشی از پدرشوهرم نداره  

کلا خیلی دو به هم زنی میکنی خیلی بچه هاشو رابطه هاشونو میخاد خراب کنه کلا ساز مخالفه 

تو هیچ کدوم از مراسمای ما هیچ عکسی با ما نداره چون مختلط بوده😐

من با خاهرشوهرام خیلی صمیمی ام ولی این رابطه مارو همش میخاس بهم بزنه

مهم نیس ولی نمیخام پدرشوهرم فک کنه من جدا کردم شوهرمو ازش  اخه باباشه نمیشه ک اینجوری ۲۳ سال ب ...

مهم طرز فکر شوهرته که بهش اصرار کردی و نرفته 

مهم اونه نه پدرشوهرت بزار هر فکری میخواد بکنه 

راستش هیچکدام از این هایی که گفتید رافع مسئولیت همسرتون در قبال پدرشون نیست به نظرم یا کینه قدیمی د ...

عزیزم حرف شمام محترمه...اما من خیلی از چیزارو نگفتم 

پدرشوهرم کلا میخاست منو و شوهرمو جدا کنه

میره از زبون دختراش بهم دیگه حرف میزنه بحث میندازه بینشون یا من و دختراش و میخاد بهم بندازه ولی ما دیگ خودمون میدونیم چجوریه و همو می‌شناسیم سر همینه هیچوقت رابطمون خراب نشد با خاهرشوهرام 

مثلا به مادرشوهرم میگه دلم نمیخاد باهم صمیمی باشن صمیمیت زیاد زندگیارو خراب میکنه اخه این چ حرفیه؟ 

مادرشوهرم خودشم دل خوشی از پدرشوهرم نداره   کلا خیلی دو به هم زنی میکنی خیلی بچه هاشو رابطه ها ...

توبذار ب عهده ی خودش فردامیره اونجابحثی پیش میاد هم اوضاع بدترمیشه هم ازچشم تومیبینه.بادل خودش بایدبره.همه امکان داره باپدرمادرشون مشکل داشته باشن این طبیعیه ولی الان شرایط خاصیه.ولی وقتی دوس نداره کاری ازدست توبرنمیاد