2777
2789
عنوان

مهریه🌼بیاین!❤️

270 بازدید | 35 پست

بنظرتون مهریه چقدر مهمه؟🌹

مهریه تون چقدره اگه دوس داشتین بگین

و این که آیا بنظر شما تعیین کننده ی ارزش یک دختر هست یا خیر؟

اگه خودتون دختر داشته باشید مهریه ش رو چند در نظر میگیرید؟

و آیا این موضوع در زندگی زوج تاثیری داره؟مثبت یا منفی؟

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
خیلی کم نگو خیلی زیادم نگو تو شاید اینطوری نباشی ولی طرف مقابل احتمالا سواستفاده کنه

بنظر منم نباید کم در نظر گرفت

چون ممکنه بعدها توی بحث و دعوا پسر بگه مهریت که زیاد نیست میدم و خلاص🤣🤣🤣 و دختر توسری خور شه!

نمیدونم😁🤪 

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه نشون دهنده ی ارزش یک زن نیست

چون جامعه ما مردسالار و ضد زن هست، مهریه تنها چیزیِ که شاید، فقط شاید، کمی، کمک کننده باشه اگر ازدواج زن به مشکل خورد.

هرگز روی مهریه حساب نکنین و خودتون مستقل باشین اما مهریه رو هم نبخشین و نادیده نگیرین

بنظر منم نباید کم در نظر گرفت چون ممکنه بعدها توی بحث و دعوا پسر بگه مهریت که زیاد نیست میدم و خلاص ...

دقیقا

من همش میگفتم مهریه مهم نیست و خوشبختی و تعیین نمیکنه و فلان‌.

ولی خودم همین موقعیت برام پیش اومد و طرف سواستفاده کرد

مهریه نشون دهنده ی ارزش یک زن نیست چون جامعه ما مردسالار و ضد زن هست، مهریه تنها چیزیِ که شاید، فقط ...

کاملا درسته و موافقم

مردسالار رو خوب اومدی😁

از نظر من مهمه مهریه کمی زیاد باشه،که براحتی نشه پرداختش کرد و مرد حد و حدود رو رعایت کنه 🤣🤣🤪🤪 

چون اطرافم دیدم چطور دختر توسری خور میشه و حرف میشنوه...🥲

مهریه بازدارنده از طلاق هست 

نه خیلی زیادش خوبه نه کمش در حد معقول 

الان با این گرونی بنظرم ۱۰۰ تا کافیه

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
من شروط ضمن عقد واسم مهم . حق طلاق . حضانت . شغل . ادامه تحصیل و...

متوجهم،بله اینام هست❤️🌼

مهریه ۱۴ تا هم عقلانیه هم از نظر اسلام بهترین گزینه ست...

پسری که میاد خواستگاریتون جمع کللللل ثروتش با وام ازدواجی ک قراره بگیره ۵۰۰ میلیون نمیشه چرا باید به دروغ ۲میلیارد مهریه ی یه دختر بکنه...زندگی رو باید بر پایه ی حقیقت و درستی بنا کرد نه دروغ...

بعدم مهریه وقتی زیاد باشه پسر به گناه میافته میگه ندارم هیچی شو نمیده (کسی که مهریه ی زن شو پرداخت نمیکنه هر وقت با همسرش همبستر میشه انگار زنا کرده)مهریه برای طلاق نیست...مهریه هدیه ای هست ک پسر اول زندگی باید به دختر بده....

۱۴ تا سکه فقطططط 🙋‍♂️

🙋‍♂️پسر هستم.دعا نویسیِ برادران جعفری(به جز اصغر)😅
دقیقا من همش میگفتم مهریه مهم نیست و خوشبختی و تعیین نمیکنه و فلان‌. ولی خودم همین موقعیت برام پیش ...

👍🏻💔

زنده و پاینده باشی🍻🦋

مهریم 7تا هست امسال عقد کردیم اگه میتونستم قطعا بیشتر میگفتم ولی خوب مهریه هم خوشبختی زندگی رو تضمین ...

۷سکه تمام؟🌼

خوشبخت بشی عزیزم

فقط جوگیر نشی همینم ببخشی🥲

آخه من دیدم بعد از یه مدت دختر میره مهرش رو میبخشه😐

بله تضمین خوشبختی نیست

از جنبه های دیگه مهمه👍🏻❤️

مهریه بازدارنده از طلاق هست  نه خیلی زیادش خوبه نه کمش در حد معقول  الان با این گرونی بن ...

آره منم عجیب موافقم باهات

از نظرم خیلیییی مهمه💙🏵

۱۰۰تا بد نیست ولی کمه😅😅😅😅😅

مرسی که وقت گذاشتی و نظر دادی🌹❤️

۷سکه تمام؟🌼 خوشبخت بشی عزیزم فقط جوگیر نشی همینم ببخشی🥲 آخه من دیدم بعد از یه مدت دختر میره مهر ...

نه چرا باید ببخشم تو خیلی چیزا هم کوتاه اومدم دیگه تا همینقدر کافیه 

البته شوهرم همه جوره جبران کرده و می‌کنه و ارزششو داره ولی خوب اگه میتونستم بیشتر میگفتم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg