2777
2789

۱۲ روز دیگه بهاره😍

چکارا کردید؟خونه تکونی؟خرید؟

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

خریدا و خونه تکونی تموم شده

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نه خریدام مونده تنهام هیچکس نمیاد باهام خرید

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی

زنگ زدم ی بنده خدا بیاد خونه امو تمیز کنه گفت وقت ندارم😢

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خونه تکونی خاصی ندارم چند ماهه اسباب کشی کردم خرید کردم یکمش مونده لحظه شماری میکنم برای سال جدید و بهار

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

نه خریدام مونده تنهام هیچکس نمیاد باهام خرید

ای جانم بیا با من بریم😅😂😂😂

نازنین هستم 🙋‍♀️کارمند بیمه دانا📃عاشق حیوانات مخصوصا گربه ها🐈🐱عضو ۷ ساله ی سایت و کوچیک همگی😁👋🏻

کمکی خونه تکونی رو انجام داد

خریدم نکردم والا😐😂چیزی ب دلم نیست بعد عید میخرم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

خونه تکونی اغلبش تموم شده خریدم هیچی نکردم...چطوری برم با دو قلو بازار؟

بزار پیش مامانت

هیچ کاری نکردم و کل عید رو باید درس بخونم🥺💔

ای جان موفق باشی

کمکی خونه تکونی رو انجام داد خریدم نکردم والا😐😂چیزی ب دلم نیست بعد عید میخرم

منم در طول سال خرید میکنم معمولا

خرید هنوز نه

خونه تکونی تقریبا دو روز کارم دارم بعدش تموم میشه

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄