2777
2789

من به شخصه پول تو بانک نمی‌ذارم جاش طلا میخرم 

طی ۲ سال کار کردن اونم کارم حسابداری بود تونستم گوشیم عوض کنم و اینکه الان گوشواره و گردنبند و انگشتر و ۵تا النگو دارم همشونم ظریفن

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۰۰ میلیون جمع کردم چون مجردم حالا کمه. شغلم توشرکت هستم نگید دروغه اینا من چون مجردم   اینقدر جمع کردم چون  ۴ ساله شاغلم

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

من به شخصه پول تو بانک نمی‌ذارم جاش طلا میخرم  طی ۲ سال کار کردن اونم کارم حسابداری بود تونستم ...

بنظرت کاراموزی بهتره یا برم کلاس حسابداری مثلا برا برنامه پارسیان و...

رشته خودممدیریت مالی

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

در این لحظه ۲۰ تومن. 

ولی خیلی چیزا لازم دارم که ۲۰ تومن کمه براش.  

هم لپ تاپ لازم دارم هم گوشی. 

هم کلی چیز دیگه ولی ۲۰ تومن برای دوتاش کمه نمیتونم تصمیم بگیرم کدوم رو اول بخرم.  

یه دل  هم میگم برم همینو بدم به طلا فعلا بعدا اینا رو بخرم

بنظرت کاراموزی بهتره یا برم کلاس حسابداری مثلا برا برنامه پارسیان و... رشته خودممدیریت مالی

من به شخصه با کارآموزی حسابداری یاد گرفتم حقیقتش هیچ پولی برا کلاس ندادم 

چون تو هر شرکتی هم بخوای بری ممکنه از سیستم حسابداری متفاوتی استفاده کنن 

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
من به شخصه با کارآموزی حسابداری یاد گرفتم حقیقتش هیچ پولی برا کلاس ندادم  چون تو هر شرکتی هم ب ...

الان میگن کلاساش نزدیک ۴ تومنه 

از طرفی ام میگن تو کارآموزی وقت نمیزارن و خیلی چیزی یاد نمیدن

بنظرت می ارزه لپ تاپ بخرم با پس اندازم و از یوتیوب کم کم بعصی چیزای پارسیان و ....یادبگیرم؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)