2777
2789

این تجربه گران بها رو طی چند مدت تحقیق به دست اووردم و روی بچه ام جواب داده....من رو سال ها از سردرگمی خارج کرد و گفتم با شماها هم در میون بذارم. تا اگه کسی مشکل مشابه من رو داره. بتونه استفاده کنه 

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود 

من دو فرزند دارم که هر دوشون آلرژی و حساسیت به پروتیین گاوی و حساسیت غذایی به چیزهای دیگر دارند. سر دخترم از این موضوع اطلاعی نداشتم و متاسفانه همیشه از لاغری و کمبود وزن رنج میبرد علی رغم اینکه اشتهای خیلی خوبی داشت و غذا خیلی عالی میخورد.... همیشه خسته بودم از اینکه جواب سوال بقیه رو بدم که دخترت چرا انقدر لاغره در حالیکه جوابی براش نداشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفهام رو خلاصه میکنم چون روند اینکه به اینجا برسم خیلی طولانیه. دیدم فقط با پرهیز لبنیات و گوشت گاو مشکلی حل نمیشه و ایراد جاهای دیگه هم هست. کلا آلرژی که بچه های من داشتن به سه دسته تقسیم می‌شد.....که اون سه دسته رو مینویسم. با رعایت کمی مشکلشان حل شد. البته اینو بگم حساسیت بچه های من تا آخر عمرشون هست و هیچ کدوم از مواد غذایی رو کامل حذف نکردم.بلکه با برنامه ریزی صحیح همه چیز هم میتونند بخورند در حد تعادل 

سه دسته مواد غذایی بودند که بچه های من حساسیت داشتن....۱_ پروتیین گاوی مثل گوشت گاو. کره پنیر خامه کیک و بستنی.و هرچی با شیر گاو درست میشه.

۲_ فیبر ها....هر ماده غذایی که فیبر بالایی داشته باشه مثل حبوبات.اجیل ها. میوه های پر فیبر.

۳_ مواد نگهدارنده.....هر ماده غذایی که مواد نگهدارنده توش زدن مثل کنسرو ها...تن ماهی....سس قرمز رب ....

وقتی این سه دسته رو شناختم و فهمیدم هر کدوم به چه علت ضرر دارند دیگه فهمیدم به بچه هام چه موادی بدم. البته هر کدوم از این سه دسته مواد غذایی شون کاملآ حذف نشدن بلکه با متعادل خوردنشون تونستم کنترل شون کنم.

علائم الرژی بچه هاتون چی بود؟

مدفوع شل....عدم وزن گیری..... حساسیت پوستی... بیشترین علامتش همون مدفوع شل بوذ که باعث میشد غذا به خوبی جذب بدنشون نشه و وزن گیری مناسبی نداشته باشن 

الان خوب شدن بچه هاتون؟

خیلی عالی شده.... الان دیگه مدفوع نرمال شده. وزن گیری بهتر شده.....و با رعایت لازم همه چیز میتونن بخورن فقط زیاده روی نکنن.

خیلی عالی شده.... الان دیگه مدفوع نرمال شده. وزن گیری بهتر شده.....و با رعایت لازم همه چیز میتونن بخ ...

پسر منم الرژی ب لبنیات داره یه مدت خوب شده بود فکر کنم زیاده روی کردم دوباره الرژیش برگشته.خداروشکر که خوب شدن بچه هات عزیزم

پسر منم الرژی ب لبنیات داره یه مدت خوب شده بود فکر کنم زیاده روی کردم دوباره الرژیش برگشته.خداروشکر ...

انشالله که خوب میشه عزیزم. درسته زیاده روی نباید بکنی.  در حد اعتدال همه چیز رو رعایت کن