2777
2789
عنوان

بنظرتون باید بیخیال این قضیه بشم

107 بازدید | 18 پست

امروز دوست دخترسابق شوهرمو دیدم فقط سلام علیک کردنو رد شدن ولی من همینکه دیدمش انگارآتیشم زدن دسته خودم نیست روش خیلی حساسم نمیدونم چیکار کنم که این حس از بین بره واینکه الانم شوهرم رفته خونه یکی از فامیلاشون که اینم قبلا بادخترش دوست بودن انگاریه مشکلی براباباهه پیش اومده رفته حالشوبپرسه  ازاینم خوشم نمیاد  شماهم مثه منید یامن زیادی حساسم لطفا راهنمایم کنین چیکار کنم 

وخدای که بشدت کافیست

نه طبیعیه،خب الان همسر من تنها نمیتونه بره خونه پدر دوس دختر سابقش،ولی اونجا که همو دیدید اتیش گرفتی زیاده رویه به نظرم،اگر شوهرت نخوادش مهم نیست که

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان همه میگن باید بیخیال بشی

ولی نمیشه

درکت میکنم سخته

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

به نظرم حساس نیستی اما  به شوهرت هم اصلا چیزی نگو 

اگه نشون بدی از دختره متنفری شوهرت ناخودآگاه فکر می‌کنه دختره چیز خاصی داشته که باعث شده تو به دختره حسادت کنی 

یه رابطه ای بوده در گذشته دختره هم مقصر نیست شوهرت هم مقصر نیست یه رابطه ای بود که تموم شده در نهایت هم شوهرت با تو ازدواج کرد پس الان عاشق تو هست

کلا جنس مرد طوریه که خیلی روش حساس باشی کشیده میشه سمت اون چیزی که دوس نداری،میدونم درکت میکنم منم شوهرم  با یکی از دخترای فامیلشون صمیمی میشه از تو درحال انفجارم ولی ظاهرمو حفظ میکنم که فکر نکنه خیلی حساسم روش

نه طبیعیه،خب الان همسر من تنها نمیتونه بره خونه پدر دوس دختر سابقش،ولی اونجا که همو دیدید اتیش گرفتی ...

خوب منکه از احساس واقعیش نمیدونم بعداز اینکه رفتن شوهرم ی نگاه ب تیپم کرد گفت توهم که همیشه ب خودت نمیرسی خیلی ناراحت شدم درحالی که من واقعا تیپم خوب بود

وخدای که بشدت کافیست
خوب منکه از احساس واقعیش نمیدونم بعداز اینکه رفتن شوهرم ی نگاه ب تیپم کرد گفت توهم که همیشه ب خودت ن ...

دوستت داره که ازدواج کرده باهات،فکر بد نکن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
کلا جنس مرد طوریه که خیلی روش حساس باشی کشیده میشه سمت اون چیزی که دوس نداری،میدونم درکت میکنم منم ش ...

شوهرمنکه باهمه صمیمیه کلا شوخه این اخلاقشو دوسدارم ولی منم بایه سریا گرم میگیره دوسندارم 😔😔😔

وخدای که بشدت کافیست
خودتو سرگرم کن وگرنه دیوونه میشی

چیکار کنم  نمیتونم فراموش کنم تعریف کردم که وقتی دیدشون بعد چند لحظه نگاه کرد بهم گفت توهم که تیپت خوب نیست درحالی که خوب بود این کارش بیشترناراحتم کرد

وخدای که بشدت کافیست
به نظرم حساس نیستی اما  به شوهرت هم اصلا چیزی نگو  اگه نشون بدی از دختره متنفری شوهرت ناخ ...

سعی میکنم مثبت فک کنم الانم که خونه نیست همش فکرم درگیره

وخدای که بشدت کافیست