2777
2789
عنوان

مسمومیت بارداری کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرکت بچه خوب بود من احساس میکنم آروم تر شده حرکاتش میگن جاش تنگ شده

اون که بله....جاش تنگ میشه و کمتر حرکت میکنه....البته بچه من خیلی آروم بود تو شکمم...

من خدای نکرده قصد استرس دادن به کسی رو ندارم فقط به تمام خانوم‌های باردار توصیه میکنم فشارخون رو حتما کنترل کنن....برخی خانوم‌های لاغر فکر میکنن فشار فقط برای خانوم‌های خیلی چاقه ...و یا باید حتما ورم کنی ...من خودم دچار این تفکرات بودم و دیدم اشتباهه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

اون که بله....جاش تنگ میشه و کمتر حرکت میکنه....البته بچه من خیلی آروم بود تو شکمم... من خدای نکرده ...

شما یهو شد20؟ من از اول بارداری 11 بودم این چند روز بالا پایین میشه 13 میشه نهایت باز میشه 12 دکترم گفت مشکلی نداره

شما یهو شد20؟ من از اول بارداری 11 بودم این چند روز بالا پایین میشه 13 میشه نهایت باز میشه 12 دکترم ...

مال من یهو نشد...من بعدها دیدم تو آزمایش خونم دفع پروتئین ملایم داشتم و دکترم هیچی نگفته بهم..ولی در کل ممکنه فشار یه هویی هم بره بالا....من به تمام خانوم‌های باردار توصیه میکنم یک روز در میانفشارشون رو کنترل کنن...

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤