2777
2789
عنوان

عکس خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست

نیومد!

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیومده که

‌- اگه‌ مرگ بده،                        چرا هر کي رفت اون دنیا:)                                                         دیگه برنگشت ؟ :) !؟   🖤🥀                                                              ‹یک نفر آدمُم چند نفر غمگینم :)🖤›

سلام بچه ها

وقتی عکس به صورت مستقیم خرابه با لینک عکس نذارین ما حتی لینک رو بستیم پس نباید با لینک عکس بذارین 

اگر با لینک عکس بذارین هر چی خواهش کنین به کاربرا که ریپلای نکنن پست رو خیلی ها گوش نمیدن و ریپلای میکنن و می مونه تو تاپیکتون و مسئولیتش با خودتونه

من امروز و فردا رو نمیتونم پست پاک کنم پس هیچ عکسی نذارین تو سایت لطفا اطلاع رسانی کنین خصوصا کسی میگه تاپیک به اضافه عکس همون اول بهشون بگین عکس نذارن تا شنبه

بازم میگم با لینک عکس نذارین تو سایت من حتی پاک هم کنم فایده ای نداره کسی که عکس رو باز می کنه تو مرورگرش می مونه میتونه هر موقع خواست باز کنه لینک رو پاک کردنش فایده ای نداره بهترین راه اینه تحمل کنین تا شنبه عکس مستقیم درست بشه

لطفا اطلاع رسانی کنین

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
سلام بچه ها وقتی عکس به صورت مستقیم خرابه با لینک عکس نذارین ما حتی لینک رو بستیم پس نباید با ل ...

اینو نی نی یار نوشته 

بچه ها متن منو کپی کنید واسه کسایی که عکس میذارن بفرستید

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
قشنگی ‌که هرکسی اون حرفو زده از رو حسادت گفته بهت♥️

واقعا؟؟؟همش فک میکنم اطرافیانم اینجوری راجبم فکر میکنند 😭

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
سلام بچه ها وقتی عکس به صورت مستقیم خرابه با لینک عکس نذارین ما حتی لینک رو بستیم پس نباید با ل ...

یعنی الان عکس من تو تایپکم پاک نشده؟؟؟

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

منم بزارم؟؟؟؟

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️