2777
2789

واقعا برام سواله میخوام بدونم نطرات شما چطوره. راستش ی جا مهمانی دعوت بودم صبح پا شدم موهامو شونه کردم هرچی گشتم تو حمام سطل زیباله پیدا نکردم اومدم دیدم آشپزخونه ی نایلون گذاشتن اویزون به سینک و موهای برسم رو جمع کردم انداختم اونجا. بشدت رو تمیزی و ... حساسم اما وسواس نیستم. حالا فهمیدم صاحبخونه از این کار ناراحت شده و تقریبا پیش ی بنده خدایی گفته و اونم به گوش من رسونده. حالا در زشتی کارش که غیبته هیچ ولی واقعا اینکار زشت بود؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مینداختی سطل دسشویی

خب فکر نمیکردم واقعا زشت باشه از نظرشون موی جمع شده بود و تو زباله وسط خونه ننداختم که

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
نه اصلا .منم خودم همینکار را میکنم ولی به نظرم چون خونه ی خودتون نبودی کاشکی ازش یه سوال میکردی  ...

اول صبح بود و گفتم خوابن مزاحم نشم وحتی ی درصدم فکر نمیکردم سبب ناراحتی طرف شده باشه

منم از این کار بدم میاد .میتونستی ازشون سوال کنی کجا بریزی. ولی خب با چنین چیزی برخورد کنم دیگه نمیرم به دیگران بگم. همون کیسه رو میندازم دور همون لحظه.

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه