2777
2789
عنوان

برا ریزش مو

360 بازدید | 12 پست

شامپو سیر پرژک یا سبوس برنج کدوم خوبه؟ 

هر کی استفاده کرده نظراتش بگه، چون خیلیا از ریزش مو مینالن ایجا.

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم یکی اش و رنگش خریدی سریتا من خریدی چیزی ندیدم 

گفتم دیگه واسه ریزش شامپو اثر نمیزاره فقط شامپو ریزش بود موادی داره ک ریزش مو رو تشدید نکنه آمپول بیوتین بخر بزن اگه شیرده یا باردار نیستی البته له همراه مکملش بپنتن

سلامممم من سارام😁۱۹سالمه و متاهلم❤️🥲کوچولوعه مامان و بابام دنیا اومدههه🥹

قرص زینک پلاس مصرف کن

دوتا آمپول بیوتین و ب پانتین هفته ای یبار بمدت۶هفته اگر آمبولانس خارجی گیرت بیاد بهتره

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

یعنی شما همه چیزت اکیه و فقط شامپوت بده؟

باورت میشه موهای پر و بلندی دارم😍

ریزشم خیلی کمه 

گفتم ببینم شاید برا شامپوم باشع همو یذره ریزش

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
باورت میشه موهای پر و بلندی دارم😍 ریزشم خیلی کمه  گفتم ببینم شاید برا شامپوم باشع همو یذره ر ...

میدونم ویش میاد منم موهای خوب یدارم ولی میشه

ببین شامپو مهمه ولی ببین رژیم غذایی خاص یا کمبود ثیتامین چیزی نداری

باید حتما ویتامین و مینرال بخوری هرروز

استرس 

تغییرات هورمونی