2777
2789

۱۳ ارسال شده بسته من 

از چهاردهم نوشته به تهران رهسپار شد رفرش هم نمیشه تو همون وضعیت مونده

کدای دیگه که مال تهران بوده میزنم اونا رسیده دستشون 

بنظرتون چه بلایی سر  بسته من اومده ؟

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بلایی سرش نیومده ، اداره پست تهران بسیار شلوغه . نزدیک عید هم هست دیگە بدتر . همین کە بستە ای وارد اداره پست تهران بشه کارش تمومه . حداقل ۵ روز در اداره پست میمونه

بلایی سرش نیومده ، اداره پست تهران بسیار شلوغه . نزدیک عید هم هست دیگە بدتر . همین کە بستە ای وارد ا ...

یعنی بستم الان تهرانه ؟ 

آخه ننوشته وارد تهران شد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله الان وارد تهران شده . چون شلوغه بروز رسانی نمیکنن. وقتی خارج بشه یهویی بروز میشه 

خداکنه تا قبل عید برسه دستم 

من همش میگفتم نکنه تو راه گم شده 😅

خداکنه تا قبل عید برسه دستم  من همش میگفتم نکنه تو راه گم شده 😅

بستگی به وزنش داره ، اگر زیر نیم کیلو باشه زودتر میرسه ، اگر بالای یک کیلو باشه ممکنه بیفته بعد عید

بستگی به وزنش داره ، اگر زیر نیم کیلو باشه زودتر میرسه ، اگر بالای یک کیلو باشه ممکنه بیفته بعد عید

۳۹۰ گرمه 😅

میرسه صد درصد حالا کو تا عید

والا اینجوری که اینا لفت میدن 

سلام عزیزم خوبی نینی خوبه؟؟

حالت چجوره خوبی؟؟؟

رفتی سونو وزن نی نی چند بود؟؟

زایمانت نگفته طبیعی یا سز کدوم رو انتخاب میکنی؟؟؟

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد
سلام عزیزم خوبی نینی خوبه؟؟ حالت چجوره خوبی؟؟؟ رفتی سونو وزن نی نی چند بود؟؟ زایمانت نگفته طبیعی ...

سلام عزیزم قربونت ما خوبیم 

خودت خوبی نینی خوبه 

اره سونو رفتم وزنش کمه 😢بهم رژیم و شیر خشک اینا داده 

دوباره ۸ عید برم سونو 

من خودم طبیعی می‌خوام اگه اینا منو‌ سزارین نکنن😅😅😅😅

سلام عزیزم قربونت ما خوبیم  خودت خوبی نینی خوبه  اره سونو رفتم وزنش کمه 😢بهم رژیم و شیر ...

ما هم خوبیم شکر من کلا خودم سه کیلو اضافه کردم

سونو هم اول هفته ۳۱ رفتم ۱۶۰۰ بود گفت وزنش خوبه

من دارم هزار تا کار میکنم سز بشم   کسی قبول نمیکنه 

خدایا شکرت بابت هدیه ی زیبایی که بهم دادی   ۱۲٫۶٫۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد