2777
2789

سلام لطفا کمکم کنید من ریزش موی شدید دارم و تازه رفتم دکتر و گفتن هورمونیه اما ممکنه ارث هم تاثیر داشته باشه موهام خالی خالی شده میشه اگه کسی مث من بوده و درمان شده بگه چیکار کرده راهی برای برگشت فولیکول مو وجود داره؟

سلام

صبحت بخیر

منم از ۱۷ سالگی تا الان ک ۲۲ سالمه درگیرش بودم

خوب نشد!

تار موهامم شدید نازک شده!

کلااااا درمان نداره!

کدوم هورمونات مشکل داره؟

من تستسترونم بالا بود🥲🥲

خلاصه ک همه کار کردم بی تاثیر بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبحت بخیر منم از ۱۷ سالگی تا الان ک ۲۲ سالمه درگیرش بودم خوب نشد! تار موهامم شدید نازک شده! ...

من در به در دنبال اینم که ناامید نشم

توام نشو 🥲

میشه بگی چیکارا کردی 

من هنوز ازمایش ندادم 

ولی از سونوگرافی گفتن پلی کیستیک دارم 

و متفورمین و اسپیرونولاکتونو تازه دارم مصرف میکنم 

منم از ۱۵ ۱۶ سالگی میریختن ولی برام مهم نبود میگفتم خوب میشه اما شاید اگه زودتر اقدام میکردم اینطوری نمیشد راجع به بیماری و روند درمانش خیلی خوندم گفتن اول باید هورمونا به تعادل برسن 

میشه بگین شما به چه پزشکایی مراجعه کردین چه متخصص هایی حس میکنم طبع ادمم خیلی تاثیر داره توش و باید مزاجمونو بشناسیم و بر اساس اون دارو و غذا مصرف کنیم

موهات زود چر ب میشه؟؟؟؟

خیلی زود 

اینور میرم حموم اونور میبینم چربه 

ولی شامپوی مناسب موم رو هم پیدا نکردم 

موهای من فرن و خیلی بد شونه میشن واسه همین ریزشیم داشتم میگفتم بخاطر گره هاشه حتما 

خیلی سست و نازک شدن و با کوچکترین تماس باز میشن 

ساقه موهامم همیشه پر از موخوره

موخوره های بد اینطوری نیس که یه تار دو تیکه شده باشه شاید سه چارتا تیکه شده 

از وقتی شنیدم ممکنه درمان نشه زندگیم جهنم شده 

کاش یه راهی باشه

من در به در دنبال اینم که ناامید نشم توام نشو 🥲 میشه بگی چیکارا کردی  من هنوز ازمایش ندادم& ...

من دکتر پوست و مو رفتم اوایل

بعد پریودم قطع شد

ی سال تحت نظر دکتر زنان بودم

بهتر شده بودم

الان باز شدم مثل قبل

سونو هم دادم نه تنبلی دارم نه کیست!!!

نمیدونم چ مرگمه

خیلی زود  اینور میرم حموم اونور میبینم چربه  ولی شامپوی مناسب موم رو هم پیدا نکردم  ...

منم مثل توام دقیقا

اما خب اون قرصا ک برا من همش عوارض بود قبلا راحت پریود میشدم تا اینکه این قرصا لعنتی رو شروع کردم

ب هیچ عنوان فیناستراید نخور 

منم مثل توام دقیقا اما خب اون قرصا ک برا من همش عوارض بود قبلا راحت پریود میشدم تا اینکه این قرصا ل ...

اسپیرونولاکتونو من تازه دارم مصرف میکنم اگه انقدر مضره نخورم

از وقتی شروع کردمم سرگیجه شدید گرفتم و دلپیچه و اسهال

توام اینارو داشتی اوایل استفادش؟?