2777
2789
عنوان

قرص دوفامد بجای آمپول پروژسترون

778 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من الان روز ۸ انتقال جنینم هستش و دکترم گفت اگه آمپول گیرم نیومد قرص مصرف کنم... تا حالا کسی تجربه داشته؟ مشکلی پیش نیومده؟

همون دوفاستون هست؟ وقتی دکترت گفته نگران نباش من تو اقدام بودم با دوفاستون باردار شدم

بله فکرکنم از همون خانواده باشه... بسلامتی گلم. آخه چون تا الان آمپول میزدم ولی الان کمیاب شده... بنظرت اشکال نداره یعنی؟ چون ای وی افی هستم نمیتونم برم پیش دکترم که از خودش بپرسم استراحت مطلقم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله فکرکنم از همون خانواده باشه... بسلامتی گلم. آخه چون تا الان آمپول میزدم ولی الان کمیاب شده... بن ...

تماس هم نمیشه باهاش بگیری؟ 

آخه اگه بهت گفته مشکلی نیست نگران نباش 

دوفامد هم همون پروژسترون هست فقط قرصه به جای آمپول 

حالا نحوه مصرفش به من گفته بود از شب ۱۴ سیکل شبی دو تا بخورم تا ۱۰ شب نمی‌دونم به شما چی گفته

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

تماس هم نمیشه باهاش بگیری؟  آخه اگه بهت گفته مشکلی نیست نگران نباش  دوفامد هم همون پروژس ...

گفتن هر ۸ساعت یکی. 

یه شماره واتس اپ دارن ولی جواب نمیدن... مرسی گلم

گفتن هر ۸ساعت یکی.  یه شماره واتس اپ دارن ولی جواب نمیدن... مرسی گلم

خب طبق همون چیزی که گفته بخور گلم 

چون آی وی اف هستی باید بیشتر بخوری پس ان شاءالله که خیره ❤️

خب طبق همون چیزی که گفته بخور گلم  چون آی وی اف هستی باید بیشتر بخوری پس ان شاءالله که خیره ❤️

ان شاءالله ولی نمیدونم چرا اصلا دلم روشن نیست که مثبت بشم... قبلا یکبار انتقال دادم منفی سد الانم علائمم مثل قبلیه خیلی عصبی و دپرس شدم

ان شاءالله ولی نمیدونم چرا اصلا دلم روشن نیست که مثبت بشم... قبلا یکبار انتقال دادم منفی سد الانم عل ...

عزیزم اصلا به علائم نیست که 

خیلیا اصلا هیچ علائمی ندارن و باردار میشن تازه از ۶ هفته علائمشون شروع میشه 

بجای آمپول یعنی؟

پروژسترون شیافش بهم داد ولی از هفته ۲۲ تا ۳۰ هفته برام آمپولش نوشت که هفته ای یه دونه میزدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پروژسترون شیافش بهم داد ولی از هفته ۲۲ تا ۳۰ هفته برام آمپولش نوشت که هفته ای یه دونه میزدم 

آهان. من شیاف هر۱۲ساعت یکی میزنم یعنی روزی ۲تا

آمپولم روزی دوتا

بله فکرکنم از همون خانواده باشه... بسلامتی گلم. آخه چون تا الان آمپول میزدم ولی الان کمیاب شده... بن ...

امیدوارم پیاممو بخونی و جوابمو بدی منم تا روز ۶انتقالم آمپول میزدم تب و لرز شدید کردم دکترم گفت آمپولتو قط کن بجاش قرص دوفامد بخور شما مشکلی برات پیش نیومد؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

امیدوارم پیاممو بخونی و جوابمو بدی منم تا روز ۶انتقالم آمپول میزدم تب و لرز شدید کردم دکترم گفت آمپو ...

خب من چنداا گیر آوردم بعد آمپول آخر رو که زدم رفتم آزمایش دادم منفی بود دیگه قرصاهم استفاده نکردم. ان شاءالله که شما مثبت بشی