همون دوفاستون هست؟ وقتی دکترت گفته نگران نباش من تو اقدام بودم با دوفاستون باردار شدم
بله فکرکنم از همون خانواده باشه... بسلامتی گلم. آخه چون تا الان آمپول میزدم ولی الان کمیاب شده... بنظرت اشکال نداره یعنی؟ چون ای وی افی هستم نمیتونم برم پیش دکترم که از خودش بپرسم استراحت مطلقم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله فکرکنم از همون خانواده باشه... بسلامتی گلم. آخه چون تا الان آمپول میزدم ولی الان کمیاب شده... بن ...
امیدوارم پیاممو بخونی و جوابمو بدی منم تا روز ۶انتقالم آمپول میزدم تب و لرز شدید کردم دکترم گفت آمپولتو قط کن بجاش قرص دوفامد بخور شما مشکلی برات پیش نیومد؟
خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم