2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلی

373 بازدید | 48 پست

باردارن.. پسرم بخاطر انفولانزا شیش روز بستری بود تازه بهتر شده.. حالا من گرفتم. 3 روز گلودرد داشتم امروز رفتم دکتر بدن درد شدید و تب داشتم ی سرم و ی استامینفون زد. یکم اروم شدم. الان بیشتر از 1 ساعته با لرز بیدار شدم یدنم داره منفجر میشه از درد..شوهرم بعد کلی اینکه من گریه کردم ناله کردم پاشده میگه چیشده.. میگم اینجوری.. باز پتو رو کشید سرش خوابید.. حس بدی دارم.. حس ماشین جوجه کشی و دارم.. این بیشتر از مریضی الانم ازار میده اشکام بند نمیاد بخدا

التماس دعا🙏

اره عزیزم درکت میکنم سعی کن خودت مواظب خودت باشی این مردا درک شعور ندارن پاشو ی اب ب صورتت بزن ی لیمو شیرینی پرتقالی چیزی بخور یا ی خیار ک تبت. بیاد پایین پاشو دختر خوب

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم درکت میکنم سعی کن خودت مواظب خودت باشی این مردا درک شعور ندارن پاشو ی اب ب صورتت بزن ی لیم ...

بخدا با ی گاو بودم الان ی واکنشی نشون داده بود.. همیشه همین بوده.. از حسادت منو ندید هیچ وقت

التماس دعا🙏
دلم میخواد خودمو این بچه تو شکمم نابود شیم

خدا نکنه انشاالله که بهتر میشی پاشو استامینوفن دارین یکی بخور مردا همینن منم الان از دندون درد نشستم توی رختخواب 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
خدا نکنه انشاالله که بهتر میشی پاشو استامینوفن دارین یکی بخور مردا همینن منم الان از دندون درد نشستم ...

500 خوردم. اگه خوب نشم زنگ میزنم یکی بیاد منو ببره دکتر آبروشو میبرم

التماس دعا🙏

برای دردت و تبت شیاف دیکلوفناک استفاده کن سریع جواب می ده نمی دونم البته برای خانم های باردار مناسب یا نه برای احساساتت چون بارداری طبیعی اکثر مردها همین اند می رن سرکار شب خسته اند نمی تونن بیدار باشن فکر های منفی نکن خدا خودت و بچه ات حفظ کن دو روز دیگه خوب میشی یادت می ره این روزا رو

دنیا می‌چرخه مثل تاس 🎲 یه روز حکم میکنی یه روز التماس....️
500 خوردم. اگه خوب نشم زنگ میزنم یکی بیاد منو ببره دکتر آبروشو میبرم

انتی بیوتیک نداد دکتر

این ویروس جدیده خیلی عفونت داره

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
عزیزم همه مردا همینن .شوهر من هر وقت مریض باشم باهام دشمن میشه .توی بارداری هم اصلا هوامو‌نداشت بعدا ...

حیف ما برا اینا.. اینهمه سختی بکش تو بارداری تهش بشه این

التماس دعا🙏
بخدا با ی گاو بودم الان ی واکنشی نشون داده بود.. همیشه همین بوده.. از حسادت منو ندید هیچ وقت

دختر خوب پاشو یچی بخو حرصم نخو این مردا همشون سر ته ی کرباسن فقط بلدن تولید مثل کنن

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
برای دردت و تبت شیاف دیکلوفناک استفاده کن سریع جواب می ده نمی دونم البته برای خانم های باردار مناسب ...

همیشه همین بوده عادت کردم.. ولی اینکه الان بیرحمانه باردارم و توجه نمیکنه حتی بخاطر بچش ازارم میده

التماس دعا🙏