2777
2789
عنوان

یه سوال راجب عیدی؟

255 بازدید | 30 پست

هفته ی دیگه میخوان برام عیدی بیارن خانواده ی نامزدم میخوام بدونم ماهم باید به نامزدم چیزی بدیم به عنوان عیدی یا نه فقط برای عروسه

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید ببینی رسمتون چیه

من دختر اولم تو خانواده دوروبر کسی تازه ازدواج نکرده مامانمم میگه نمیدونم بزار از چند نفر بپرسیم معمولا چیکار میکنن

خدایا ببخش که یه زمانی ازت گله کردم که چرا نشد،و بعد فهمیدم خیلی قشنگ ترشو برام چیدی♥️

والا من ندادم ...یعنی مادر و پدرم گفتن لازم نیست... شما باید ببینی رسم و رسوم شما چیه طبق همون عمل ...

ماهم رسم و رسوم خاصی نداریم یعنی دورو بر کسی تازه ازدواج نکرده ببینیم چجوریه

میخوام بدونم معمولا عرفش چیه میدن یا نه

والا ما رسم نداریم خانواده عروس به داماد عیدی بدن فرداهم دارن برای خواهرم عیدی میارن ولی مادرم میخواد بهشون کارت هدیه ۳ تومنی بده

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
از کسایی که دختر شوهر دادن تو فامیل خودتون سوال کنید 

آخرین دختری که تو فامیلمون ازدواج کرده دختر داییم بوده حدود ۸ سال پیش😅تازگیا دوروبرمون کسی ازدواج نکرده 

حالا مامانم فردا میپرسه از چند نفر

خواستم بدونم عرفش چیه معمولا میدن چیزی یا نه

ما رسممون دو طرفه بود ،برای هر عیدی همانطور که خانواده داماد عیدی میدن ،خانواده عروس هم عیدی میده .

مثلا ما لباس اینا بگیریم بهتره یا سکه ای چیزی؟

پول یا کارت هدیه اگه رسم خاصی ندارید 

پول بد نیست؟یه سکه حالا نمیدونم چقدری ولی فکر کنم اگه قرار باشه بدیم بهتر باشه

مثلا ما لباس اینا بگیریم بهتره یا سکه ای چیزی؟

خوب زمان ما سکه ارزونتر بود ،برای همین هر عیدی حداقل ربع سکه هم داشت ،ولی الان رو نمیدونم ،برای عید نوروز یک دست لباس زیر ورو کامل خونگی ،پارچه کت شلواری ویک کفش اسپرت ویک ربع سکه کادو دادیم .

والا ما رسم نداریم خانواده عروس به داماد عیدی بدن فرداهم دارن برای خواهرم عیدی میارن ولی مادرم میخوا ...

آخه مامانم میگه ما روزی که عیدی آوردن چیزی ندیم روز اول عید که اومد خونمون بهش بدیم به عنوان همون عیدی

حالا میخواستم بپرسم بدونم بقیه معمولا چیکار میکنن

آخه مامانم میگه ما روزی که عیدی آوردن چیزی ندیم روز اول عید که اومد خونمون بهش بدیم به عنوان همون عی ...

ماهم معمولا همین کارو میکنیم ولی دیگه امسال چون پاگشا و عید یآوردنشون یکی شده مادرم گفت همینجا میدیم یکی بشه

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم