2777
2789
عنوان

خواهر شوهر گستااخ

607 بازدید | 26 پست

یه یخچال ولباس شویی مارک  خوب وقیمت خوب خریدم خواهر شوهر که زنداییم میشه وهیییچی برا جهازش نیاورد گستاخانه به یه بهانه ای آمد خونمون گفت دیگه چی میخای بخری هااا ؟باید فلان چیزم بخریاا!مثل فلانی وفلانی جهاز بگیر منی که نامزدم وتو غقد نمیتونم درست جواب حرفاشون رو بدم خدایا چیکار کنم.

منم فردا پس فردا عروسی کردم رفتم سر خونه زندگی خودم لابد انتظار دارن عروس خوب ودلسوزی بشم براشون با این بی احترامیا وگستاخیشون !!!؟؟ یعنی انتظار درستیه که دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت میگفتی همینم دست مامان بابام درد نکنه خیلیا همینم همراهشون نکردن و بی جهاز اومدن خونه شوهر

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

سخت نگیر

از الان دنبال داستان نباش

زندگی مشترک کلش گذشت هست

حتی با خانواده ی همسر

این بنده خدا هم که فامیل خودتم هست

تو فکر کن از حسادت گفته، پس این صفت بد رو داره

بیشتر نیاز به دعا و دلسوزی داره 

نیازی به مقابله به مثل و مثل اونا شدن نداری

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
سخت نگیر از الان دنبال داستان نباش زندگی مشترک کلش گذشت هست حتی با خانواده ی همسر این بنده خدا ه ...

دقیقا داشت از حسادت میسوخت زنیگه بی شرف خدای من ازش نگزره وتو همین دنیا تقاص کاراشو بده تو این مدت که ازدواج کردم اذیتم کرد ،یعنی خدا صدامو میشنوه

بگو شما لیست جهیزیتو بده منم مث شما تهیه کنم چیزیو جا نندازم 👀

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
شوهر من خونه نداره ولی داییم خونه نوساز وتکمیل داشت زن دایی سگم هیچی نیاورد

ببین زندایی خواهر شوهرت هم هست اگر رابطه شما و زنداییت شکرآب بشه رابطه داییت هم شکرآب میشه با شما ..پس سعی کن مدارا کنی 

دقیقا داشت از حسادت میسوخت زنیگه بی شرف خدای من ازش نگزره وتو همین دنیا تقاص کاراشو بده تو این مدت ک ...

از الان انقدر دلت پره جدا شو 

هنوز اتفاقی نیفتاده 

همونجا هم باید جواب میدادی 

خجالت رو بزار کنار 

محترمانه بگو لیست جهیزیت رو بیار میخوام مثل شما بخرم