2777
2789

اخ نگو ک دلم خوووون 

دکتر بهم متفورمین داده کچل شدم  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چیکار کنیم بنظرت اون موهای پرپشت و بلند من دیگه دارم تاسی میگیرم چهارتا موی نازک برام مونده😩😩😩

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
خب چجوری تنقلات نمی‌خورم تقریبا سبک زندگیم سالمه

عزیزم متخصص نیستم 

باید اینقد بگردی دنبال متخصص تا یکی درمان کنه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
متفورمین واس بارداری داده بهتون ؟ بخاطر متنفورین ریزش دارید؟

اره عزیزم.اره دقیقا سه ماهه دارم میخورم تواین سه ماه دسته دسته موهام میریزه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

وای جدی ایخدااا

من تنبلی خفیف دارم. یدونه قرص دادبهم دکتر و گفتم واس بارداری بهم داروبده لتروزل داده

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
وای جدی ایخدااا من تنبلی خفیف دارم. یدونه قرص دادبهم دکتر و گفتم واس بارداری بهم داروبده لتروزل داد ...

لتروزل نمیریزه پتفورمین هم لاغر میکنه هم ریزش مومیاره 

منم همینطورم.تازکی آزمایش و سنو دادم پلی کیستیکم دکترم واسم قرص ضد بارداری سیبل نوشته ک یکی از مزایاش جلوگیری از ریزش موه فعلا دومین شبه ک استفاده کردم ببینم نتیجه اش چی میشه.ولی میگن زیاد واسه جلوگیزی از بارداری تاثیر نداره بیشتربخاطر درمان کیسته

لتروزل نمیریزه پتفورمین هم لاغر میکنه هم ریزش مومیاره 

نمیدونم چ فزقی دارن ک بعضی دکترا لتروزل میدن بعضیا متفورین🤔ایشالله اینماه نتیجه بگیریم هردومون

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
منم همینطورم.تازکی آزمایش و سنو دادم پلی کیستیکم دکترم واسم قرص ضد بارداری سیبل نوشته ک یکی از مزایا ...

انشائ الله نتیجشو میبینی گلم