2777
2789

من خودم خیلی اهل بحث نیستم و سر چیزای مسخره اعصاب خودمو نمیریزم ب هم و بی احترامی هم نمیکنم

معمولا هم تاپیکایی ک کمک میخوان یا نظر میخوان ک. تجربه دارم میرم

بعد طرف میاد رو نظر من ریپلای میزنه چرت و پرت میگه ( تازه نظر من کاملا محترمانه و در جواب استارتر هست) 

خب مگ من با تو عم 

تو اگ مخالفی باش من مخاطبم استارتررره نه تو!! 

کی میخایم یاد بگیریم احترام بذاریم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته بعضیاشون خب واقعا چرت میگن اما خب میتونن رو نظرت ریپیلای کنن چون اسم سایت تبادل نظره دیگه روی موضوع بدون دعوا بحث میشه.  البته بعضیا جنبه شو ندارن ولی من خودم ریپیلای میکنم محترمانه بحث میکنیم  بعضیام منو زیپ میزنن همینطور

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

من که زیاد شرکت نمیکنم تو بحث ها کلا همه چی تغییر کرده تو سایت 

ازسال 92کلا 200تاکامنت گذاشتی؟؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

هر چی میخوان میگن انتظار هم ندارن جوابشونو بدیم

چشم شما هر چی دوست داری بار ما کن ما هم وایمیستیم بر بر نگات میکنیم

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

این کاربری سومم😁 دومی برای ۹۱ با اون زیاد  پست میزاشتم چون میشناسن و دوستامم دیگه نیستن زیاد ن ...

آخی خوب رمز جدید بزن اگه یادت رفته

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
درسته بعضیاشون خب واقعا چرت میگن اما خب میتونن رو نظرت ریپیلای کنن چون اسم سایت تبادل نظره دیگه روی ...

اخه مثلا یکی نوشته تجربه شما از فلان چیز چیه

من نوشتم اینطور بوده

یکی. نوشته تو عرضه نداشتی😐😑

خب من تجربمو نوشتم مگ گفتم تو بیا تحلیل کن😑😔سریع راحت ادمو قضاوت میکنن😪