2777
2789
عنوان

عروسی خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 20 پست
گفتم، فایده نداره، میگه ما رسم نداریم، میگم حالا تو پول پیشت باشه، اگر دیگران گذاشتن بزار، نذاشتن نز ...

همینی که قبلا گفتم به مادرشوهرت بگو که خودش با پسرش حرف بزنه 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
یچیز بگم؟ سعی کن زباد دل نسوزونی برای خانوادش تا اخرش پشت شوهرت باش اگ پولم نزنه نمیگن تو نزدی می ...

دل نمیسوزونم، ولی خواهر شوهرم هم داره میره خونه غریبه، فردا تو سرش حرف میاد گناه داره، بعدم بی پول نیستیم که اخه،اگر فامیلاشون پول بزارند شوهرم نزاره زشته، هم آبروی خودمون میره هم آبروی خانواده شوهرم، میشناسمش هم از بس رو داره اگر نخواد هیچ خجالت هم نمیکشه پیش اون همه آدم که پول نذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل نمیسوزونم، ولی خواهر شوهرم هم داره میره خونه غریبه، فردا تو سرش حرف میاد گناه داره، بعدم بی پول ن ...

حرفت درسته عزیزم

باهاش صحبت کن

ما برای خواهرشوهرمو بچش خودمونو کشتیم

کادو سنگین بزن و ...

اخرم بعد ازدواج اون از همه کمتر کادو زد برامون😄

منم خیلی از این کارها کردم 

بهمون ظلم زیاد شده 

و واقعا آدمهای نمک نشناسی هستن 

شوهرم دلش خیلی ناراحت خودم هم که بدتر 

اما همش برا مراسمات راضیش میکردم هدیه خوب بده 

دیدم نه بابا فایده نداره 

ذات بد نیکو نگردد 

منم دیگه کنار کشیدم 

نه خودم به زحمت میندازم نه شوهرم رو‌ 

خانواده ش بیش از حد نمک میخورن نمک دون میشکنن 

منم خیلی از این کارها کردم  بهمون ظلم زیاد شده  و واقعا آدمهای نمک نشناسی هستن  ...

هر وقت تولدی ،پاتختی یا نوزاد باشه من بهترین هدیه ها رو میدادم 

برا دختر خواهر شوهرم رفتم گوشواره طلا خریدم 

بچم به دنیا اومد 

۲۰۰ تومن بهش داد 

بدون پاکت کادویی چیزی 

چهارتا پنجابی. گذاشت کنار بچه گفت اینم هدیه ش‌ 

جاریم هم ۱۰۰داد. 

همون روز برادر شوهرم چیزی میخواست به شوهرم گفت براش بخره پولش شد ۱۰۰تومن 

دیگه بهمون نداد

پدر و مادرشون هم هیچی ندادن بچه م 

گفتن پول تو دستمون نیست 

همزمان چه خریدها که نمیکردن و چه مهمونی ها که نمیدادن

هر وقت تولدی ،پاتختی یا نوزاد باشه من بهترین هدیه ها رو میدادم  برا دختر خواهر شوهرم رفتم گوشو ...

الهی ، عیبی نداره، عوضَش خدا هزار برابرش رو بهتون میده، منم بعد از کلی سعی و تلاش بالاخره رفتیم عروسی و کادو هم دادیم